Materialista! O domnișoară acceptă avansurile unui domn care conduce un Mercedes SLS AMG

,
1.41K 0

Este clipul care le-a șocat pe fetele bune și le-a adus cu picioarele pe pământ pe fetele rele. Acestea din urmă se pare că au nevoie de un Mercedes SLS AMG pentru a accepta avansurile celui care se arată interesat. O domnișoară blondă aflată la o terasă l-a ignorat total pe cel care arăta aproape ca un om al străzii. Dar mai târziu, a regretat amarnic.

Tânărul a întrebat-o pe fata blondă dacă ar vrea să iasă cu el în oraș, dar ea l-a refuzat categoric. I-a spus că are prieten și i-a dat de înțeles că o deranjează.

Zece minute mai târziu, un bărbat la costum îi face și el avansuri, după ce coboară dintr-un Mercedes SLS AMG. Fata pusese ochii pe el din momentul în care se deschiseseră portierele gullwing. Acesta ia un loc la masă lângă ea, iar ea accetă fără rezerve orice propunere venită din partea lui. Prietenul pe care spunea că îl are cu zece minute mai devreme, a dispărut ca prin minune.

Dar din păcate pentru ea, nu el este posesorul mașinii, ci doar șoferul acesteia. Cine este proprietarul? Da, ați ghicit!

După urmărirea clipului, vine întrebarea firească: de ce era un ursuleț de plus pe scaunul pasagerului? Partea bună este că jucăria avea centura pusă. Siguranța mai presus de orice! Și măcar ursuleții de pluș nu sunt materialiști!

 

Comentati?

Your email address will not be published.