Mașinile din Mad Max: Fury Road – Mercedes-Benz e printre ele

,
2.07K 0

E perfect logic ca într-o lume postapocaliptică, mașinile Mercedes-Benz încă să mai existe – exact așa se întâmplă în noul film din seria Mad Max, denumit Fury Road.

Se pare că în film își vor face apariția nu mai puțin de 150 de vehicule diferite, toate bazate pe modele reale deja existente, variind de la tiruri până la camionete americane vechi sau chiar un Corvette Stingray. Și, bineînțeles, un Mercedes-Benz 450 SEL.

Dacă te-ai întrebat vreodată cum arată un camion 450 SEL – și probabil că n-ai făcut-o – atunci iată răspunsul. Îi poți mulțumi lui Colin Gibson, designer-ul de producție al filmului și omul responsabil cu toate ideile astea perverse pentru a transforma tot felul de mașini (care au fost odată) inocente.

Mercedes-Benz 450 SEL – sau cel puțin o parte din el – și-a făcut drum deasupra unui autotren cu o colecție impresionantă de bare față montate într-o structură de tip sandviș care au aparținut unor vehicule la fel de mari, dar care acum probabil că nu mai există printre noi.

mad-max-mercedesblog.com-15

Filmele Mad Max au avut mereu mașini în prim plan și această nouă producție pare să ducă mai departe tradiția. Este suficient să arunci o privire la aceste imagini ca să te convingă să îți dorești să vezi filmul și, indiferent de cât de slab s-ar putea dovedi scenariul sau de cât de prost este jucat (sunt doar supoziții, nu o cronică a filmului pe care încă nu l-am văzut), pun pariu că nu vei regreta.

Cisterna Mercedes-Benz 450 SEL pare să aibă un rol foarte important, deși un cadru din film o arată în flăcări, deci e destul de sigur să presupunem că nu supraviețuiește până la finalul filmului.

În orice caz, dacă ești curios să vezi un Mercedes-Benz așa cum nu ai mai văzut niciodată unul, înconjurat de tot felul de vehicule care i-ar da coșmaruri unui Volkswagen Beetle, atunci du-te să vezi filmul. Și nu uita să ne spui și nouă cum ți s-a părut.

 

PS

Ai grijă la mașina aia care joacă feste ochilor – știi tu, aia care-ți dă impresia că vezi dublu.

mad-max-mercedesblog.com-13

 

Comentati?

Your email address will not be published.