Mașina nimănui: Povestea tragică a lui Lotec Mercedes-Benz C1000

,
2K 0

Ești un suflet caritabil? Atunci iată ce acțiune caritabilă ai putea face. Lotec este un orfan și nimeni nu-l dorește. Nu ai vrea să-i oferi o casă? Nu te-ar costa decât un pic peste… un milion de dolari. Și ai putea să-l strigi pe nume, Lotec. Lotec Mercedes-Benz C1000.

Acești puști amărât a depășit vârsta adolescenței. De fapt, chiar a devenit major. S-a născut acum 20 de ani. Dar iată care este tragedia vieții sale. Nimeni nu-l dorește. Se află la vânzare de aproape două decenii. Iar prețul său în continuă creștere a fost un obstacol uriaș pentru cei care și-au dorit vreodată să-l ia acasă.

Lotec Mercedes-Benz 1000

Povestea sa este cu adevărat dramatică, așa că ar fi bine să ai o batistă la îndemână: a fost în showroom-uri de mașini second hand, a fost la licitații, a fost expus în diverse expoziții. Și totuși, nimeni n-a dat plătit să-l scutească de o viață mizerabilă. Te-ar fi urmat acasă pentru un milion de dolari acum câțiva ani. Acum, pentru că devine deja un autombil clasic, prețul a urcat până la – țineți-vă bine – 1 300 000 de dolari. Dar să fim înțelegători. Lotec a ieșit pe porțile uzinei cu un preț de listă de 3 400 000 de dolari.

Se pare că în 2008, era partenerul de drum al unui personaj bogat din Emiratele Arabe Unite. Dar în cele din urmă, șeicul l-a vândut pentru 243 000 de dolari. Un an mai târziu, după ce a bătut drumul până în statul american Georgia, Lotec a fost surprins pe eBay, cu prețul de 350 000 de dolari.

Da, cu siguranță este mai scump ca un Mercedes 300 SL clasic, dar numai aruncați-i o privire! Dacă figura lui nu vă topește, înseamnă că aveți o inimă de piatră! Ah, știm ce v-ar impresiona! Poate motorul V8 biturbo de 5,6 litri cu 1000 CP?… Conform unor date care ar fi putut fi modificate pe parcurs la fel ca și prețul, Lotec poate ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 3,2 secunde și este în stare să atingă o viteză maximă uluitoare: 431 km/h. Deci vă rugăm frumos să nu-l alintați Lottie!

Sursă foto: eBay.

Comentati?

Your email address will not be published.