Mașina de lux a anului în America e o camionetă!

Două modele Mercedes în Top 10 al celor mai bine vândute mașini premium din America
,
2.25K 0

Cea mai bine vândută mașină de lux în America este, de fapt… o camionetă! Ford Seria F a obținut din nou primul loc pentru al doilea an la rând. Dar două modele Mercedes și-au găsit și ele un loc în topul mașinilor cu prețuri de peste 50.000 de dolari, în Statele Unite.

Clasa E și Clasa M sunt nemții care au furat câte un loc în topul celor mai bine vândute mașini de lux în America.

Robustul dar stilatul ML și-a făcut loc pe poziția a 8-a, cu 43.010 modele vândute cu prețuri de peste 50.000 USD în anul care stă să se încheie.

Best Selling Car in America

Limuzina E-Class a obținut un onorabil loc pe podium. 67.006 unități s-au vândut în 2014, depășind lejer prețul de 50 000 de dolari.

Best Selling Car in America

Zdrobindu-și rivalii cu look-ul său intimidant, camioneta Ford Seria F este regina vânzărilor dincolo de Atlantic, chiar dacă este departe de a fi SUV-ul somptuos pe care l-ar alege europenii. Nu demult, era doar un pick-up de muncă. Dar opțiuni atractive au fost adăugate pentru a transforma camioneta într-o mașină premium. Și, cum era și firesc, a fost cotat în consecință.

189.776 de vehicule au fost vândute în 2014, pentru un preț de 50 000 de dolari și chiar mai mult. Numărul vehiculelor vândute în total este de trei ori mai mare ca numărul obținut de sedanul Mercedes-Benz Clasa E.

Totul se datorează campaniei agresive și eforturilor celor de la Ford pentru a lărgi segmentul de lux, oferind atât versiuni rezervate fermierilor, cum ar fi modelele “King Ranch”, cu prețuri începînd de la 25 000 de dolari, sau modele care au ca țintă cowboy urbani, cum ar fi “Platinium”, care aruncă în aer bariera de 50 000 de dolari.

Best Selling Car in America

“Americanii vor o mașină care să tracteze o remorcă plină cu tauri în timpul zilei și care să arate bine atunci când o predau valetului seara”, spune președintele Truecar, John Krafcik, explicînd astfel preferințele americanilor.

Acestea sunt cele mai bine vândute mașini de lux din America:

10. GMC Sierra
9. BMW X5
8. Mercedes-Benz M-Class
7. Chevrolet Suburban
6. BMW 5-Series
5. Chevy Silverado
4. Chevy Tahoe
3. Mercedes-Benz E-Class
2. Ram trucks
1. Ford F-Series

Comentati?

Your email address will not be published.