Marea familie fericită a SUV-urilor Mercedes-Benz

,
1.92K 0

Marea familie fericită a SUV-urillor Mercedes-Benz se transformă într-o veritabilă dinastie, cu genele neînfricate ale unui ADN aristocrat. Începînd cu longevivul Mercedes-Benz G-Class și făcînd pași mari spre viitor cu futuristele SUV-uri Coupe, SUV-urile Mrcedes duc cu ele capacități impresionante în off-road și sentimentul de a fi atotputernic la volan.

După ce s-au dat mari cu gamele care vând cel mai bine, mașinile compacte, cei de la Mercedes-Benz lansează o nouă campanie pentru a-și promova marea familie fericită a SUV-urilor. Cinci SUV-uri apar în clip, dar, odată cu sosirea noului GLS, familia de SUV-uri se va extine la șase membri.

Experții departamentului de publicitate au corelat personalitatea fiecărui SUV cu stilul de viață al unei vedete. Scenariul include un text motivațional și peisaje impresionante, începînd cu neînfricatul care îmblânzește valurile, Garrett McNamara, cu ajutorul plăcii sale de surf, construită tot de Mercedes-Benz, folosind materiale inovatoare și tehnici ale viitorului. Surferul profesionist născut în Statele Unite, care deține o serie de recorduri uimitoare obținute în larg, conduce un Mercedes-Benz GLA, în căutarea valului perfect.

Garrett McNamara SUV family

Clipul îl arată apoi pe dublul și probabil în curând triplul campion mondial, Lewis Hamilton, conducînd noul Mercedes-Benz GLE Coupe de-a lungul unui drum cu serpentine, într-o manieră tipică motorsportului, căutînd treapta potrivită pentru virajul următor. Hamilton tocmai a câștigat și Marele Premiu al Belgiei pe circuitul de la Spa-Francorchamp și are acum un avans de 28 de puncte în fața colegului de la Mercedes. Urmăriți aici reclama în care britanicul apare la volanul GLE-ului Coupe.

Lewis Hamilton SUV family

Urmează apoi Meredith Michaels-Beerbaum, cu SUV-ul său GLE, femeia în fața căreia obstacolele se topesc de-a dreptul atunci când călărește. Sau conduce. Are cinci cai superbi și trăiește ea însăși într-o familie de campioni, la fel ca mașina pe care o conduce. Din lumea magică a cailor, mergem direct spre cea fascinantă a modei.

Meredith SUV family

Fotomodel, prezentatoare TV, scriitoare și filantrop, Petra Nemcova ne împărtășește povestea sa impresionantă. Remarcată pe străzile din Praga acum 20 de ani, Petra s-a aflat în Thailanda atunci când țara a fost lovită de tsuami în 2004. A fost rănită grav, iar logodnicul ei de atunci s-a înecat. Acum, Petra trăiește o viață cu totul specială și are alături un ajutor de nădejde: SUV-ul Mercedes-Benz GLC.

Petra Nemcova SUV family

Clipul se termină cu aventurierul Mike Horn. De fapt, “Acolo unde alții văd sfârșitul drumului, pentru el începe adevărata aventură”, pentru că el este omul care se ia la trântă cu furtunile, râurile adânci, zăpada și munții înalți până la cer pentru a străbate drumul din Elveția în Pakistan, la bordul unui Mercedes-Benz G-Class. Citiți aici incredibila sa poveste.

Mike Horn SUV family

Comentati?

Your email address will not be published.