MANSORY DIAMOND EDITION este vărul nebun al lui S 63 AMG Coupe

,
1.69K 0

MANSORY, celebra companie de tuning cu un nume care sună a scuze (Man, sorry!), face din nou ce știe cel mai bine cu un Mercedes-AMG S 63 Coupe, de această dată numindu-l DIAMOND EDITION.

După ce și-au făcut de cap cu limuzina AMG 63 , nimic nu-i putea ține departe de versiunea Coupe abia lansată. Rezultatul acestei transformări a fost arătat lumii întregi luna asta la Salonul Auto de la Geneva, un eveniment recunoscut pentru mașinile tunate bizare expuse acolo.

DIAMOND EDITION nu este o mașină tunată obișnuită. Dacă până acum ai crezut că mașinile Brabus sunt nebune cu cei 850 CP ai lor, ce zici de asta: AMG S 63 Coupe tunat de MANSORY are nu mai puțin de 1.000 CP (735 kW) și un cuplu limitat electronic la 1.400 Nm.

Asta înseamnă cifre absurde de performanță: ajunge de la 0-100 km/h în 3,2 secunde, în timp ce viteza maximă a trebuit să fie limitată electronic la 300 km/h (186 mph). Dacă nici asta nu înseamnă rapid, atunci întoarce-te în timp nu mai mult de 10 ani și spune-i asta oricărui proprietar de supercar.

mansory-mercedesblog.com-3

Toate bune și frumoase, însă MANSORY nu s-a limitat la a interveni doar asupra dedesubturilor mașinii – oh, nu. Au lucrat intens și la exterior, schimbând cam orice parte a caroseriei pe care o puteau schimba. Capota este diferită, spoilerul din față este nou, au umblat pe la praguri iar spatele mașinii a fost în mare parte schimbat. Totuși, mașina nu are înfățișarea exagerată a precedentelor creații MANSORY.

Arată, de fapt, chiar potrivit pentru cifrele sale dinamice. Și sună pe măsură grație unui sistem de evacuare construit de MANSORY din oțel inoxidabil. MANSORY oferă și o arie largă de jante din aliaj ușor, care variază atât în ceea ce privește dimensiunile, cât și design-ul, ajungînd până la 22 de inci în diametru.

mansory-mercedesblog.com-5

Și interiorul a primit amprenta personalizată, dar te lăsăm să descoperi singur modificările. Indiciu: nu sunt tocmai discrete.

MANSORY oferă tot astea drept „un pachet” pentru noul tău Mercedes-AMG S 63 Coupe. Prețul? La cerere. Așa că du-te să-ți cumperi un AMG S 63 Coupe și-apoi întreabă.

Comentati?

Your email address will not be published.