Lux redefinit – Așa arată conceptul Mercedes-Maybach Vision Ultimate Luxury

,
1.77K 0

Mercedes-Maybach Vision Ultimate Luxury a ajuns pe internet cu aproape o săptămână înaintea lansării oficiale. Constructorul premium plănuiește să prezinte conceptul la Salonul Auto de la Beijing pe 25 aprilie.

Galeria foto confirmă ceea ce șeful Diviziei de Design de la Daimler AG, Gordon Wagener anunța zilele trecute: este vorba despre o mașină complet nouă și nu o versiune Maybach a SUV-ului GLS. Conceptul apărut pe internet arată ca o limuzină înălțată, un tratament deloc nou, aplicat și de Volvo modelului său S60 Cross Country, iar China pare piața perfectă pentru astfel de mașini.

Vision Ultimate Luxury urmează tendințele unei piețe în care cererea de SUV-uri este în continuă creștere. Mașina intră însă, în segmentul SUV-urilor ultra-luxoase. Numeroase detalii cromate, jante care amintesc de turbinele aeronavelor și o grilă de-a dreptul impresionantă, pe care se regăsește inscripția Maybach și deasupra căreia se află steaua în trei colțuri. Silueta elegantă, atipică a conceptului urmează desenul noii generații a coupe-ului cu patru uși, CLS.

Mercedes-Maybach Vision Ultimate Luxury 10

GALERIE FOTO

La interior, regăsim piele albă, detalii “rose gold”, desene florale și multe LED-uri. Surprinde însă prezența unui ceainic alături de un set de cesti, cărora Mercedes le-a găsit un loc în tunelul central.

Nemții au făcut publice deja o serie de teasere foto și video cu mașina care va prezentată în China, săptămâna viitoare. Mercedes-Maybach Vision Ultimate Luxury este un concept, dar cu siguranță, viitorul limbaj de design al companiei va prelua elemente de la […]

Comentati?

Your email address will not be published.