LIVE@IAA: Tur live al standului Mercedes-Benz la IAA 2015

,
1.38K 0

Mercedes-Benz a strălucit la IAA 2015. Standul companiei este, de fapt, o clădire de trei etaje care găzduiește întreaga gamă de modele, dar și cele mai recente concepte, arătînd cum vor sta lucrurile în viitor. VĂ OFERIM UN TUR LIVE.

Haideți să începem cu începutul, și anume parterul. Mercedes expune aici, cinci premiere mondiale, futuristul Concept IAA, maiestuosul S-Class Cabrio, miniaturalul smart cabrio, plus -Class Coupe alături de al său alter-ego, Mercedes-AMG C 63 Coupe. De asemenea expuse acolo sunt modelele AMG și omoloagele lor din motorsport, dar și o colecție de accesorii originale Mercedes, care include îmbrăcăminte și modele miniaturale pentru colecționari. Și ultimul, dar nu cel din urmă, Mercedes prezintă și conceptul autonom F 015 Luxury in Motion, care a făcut senzație la ediția de anul acesta a salonului auto de la Detroit.

iaa-2015-6

Mergînd mai departe, ne regăsim la etajul al doilea al vastului stand Mercedes-Benz la IAA. Ce puteți vedea la acest nivel este cel mai recent model de la Mercedes, C-Class Coupe, atât în versiunea standard, cât și în cea AMG, cărora li s-a alăturat S-Class Cabrio, care reprezintă revenirea marilor modele cabrio din trecut. Dînd dure acestui etaj, veți putea admira întreaga gamă de modele cabrio și roadster de la Mercedes.

iaa-2015-5

Cea mai mare surpriză trebuie să fie însă, conceptul Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo, o interpretare a modului în ar putea arăta un potential frate al său GT mai mare, într-un viitor digital alternativ.

Cel de-al treilea și cel din urmă etaj al superconstrucției Mercedes IAA 2015 găzduiește cea mai mare parte a modelelor. Totul de la cel mai mic, dar revizuit baby Benz, A-Class, și până la S-Class și fratele său superluxos Mercedes-Maybach sau întreaga gamă de SUV-uri Mercedes, se află la dispoziția fanilor. Două noutăți sunt GLC și GLE Coupe, intrate de curând pe piață, cărora li se alătură gamele complete V-Class, E-Class, C-Class, B-Class și versiunile plug-in hybrid.

iaa-2015-11

Cireașa de pe tort este atractivul Concept GLC Coupe, superbul prototip galben prezentat la Shanghai, care face aluzie la noul SUV coupe de clasă medie de anul viitor, ce va avea la bază GLC-ul. Centre tehnice care detaliază noua cutie automată cu nouă trepte 9G-Tronic, dar și întreaga colecție de inovații Intelligent Drive completează acest show.

CITIȚI AICI LISTA ÎNTREAGĂ A PREMIERELOR MERCEDES LA IAA 2015.

Comentati?

Your email address will not be published.