LIVE: Mercedes-Benz la Consumer Electronics Show 2015

Mercedes Benz CES 2015
,
1.75K 0

Dr. Dieter Zetsche, CEO Daimler AG și director Mercedes-Benz Cars a susținut astăzi un discurs prin care a anunțat debutul oficial la CES 2015 al prototipului autonom Mercedes-Benz F 015 Luxury in Motion.

Mercedes-Benz a prezentat în premieră mondială la Las Vegas, în cadrul Consumer Electronics Show 2015, un vehicul prin care producătorul german își propune să contureze viitorul mașinilor autonome, în special al sedanurilor de lux.

Lansarea conceptului a fost prefațată în două rânduri de imagini-teaser (care înfățișau discret habitaclul și liniile exterioare ale prototipului). Conform oficialilor Mercedes-Benz, mașina viitorului își va schimba în totalitate aspectul pe care îl cunoaștem în ziua de azi.

Mai mult, timpul petrecut în mod obișnuit la volan va fi dedicat unor activități variate. Astfel, cei aflați la bordul unui vehicul autonom vor putea să lucreze, să se relaxeze și să comunice fără grija condusului.

Pentru a fi la curent cu surprizele pregătite de Mercedes-Benz pentru CES 2015, vă punem la dispoziție platforma de transmisie video de mai jos:

 

Comentati?

Your email address will not be published.