Frumoasa este Bestia – un S-Class tunat de Wald

,
2.18K 0

Direct din Țara Soarelui Răsare, vine un Mercedes-Benz S-Class așa cum nu l-ați văzut niciodată. Compania de tuning Wald International cu sediul în Japonia a făcut publice noi fotografii ale celei mai recente lucrări. Haideți să aruncăm o privire!

Wald International și-au dus Mercedes-ul cu design agresiv prin țară pentru o serie de sesiuni foto, pentru a pune în valoare liniile armonioase a mașinii care se poate numi cel mai bun automobile din lume. Iar limuzina tunată s-a potrivit perfect atât în zonele rurale, cât și în orașe. Fotografiile care tocmai au fost făcute publice arată mașina în două nuanțe: una este în argintiu strălucitor, în timp ce cealaltă vine cu vopsea elegantă neagră.

Wald International din Japonia a folosit kit-ul Black Bison, combinînd design-ul clasic executive al limuzinei cu elemente de aerodinamică sportive și agresive. “Noi nu urmăm un anumit trend, pentru că noi suntem cei care stabilim trend-ul”, se bat cu pumnul în piept japonezii și, la cum arată mașina, au tot dreptul să o facă.

Wald 7

Prize de aer mărite, orificii laterale, părți laterale ale aripilor, un difuzor de aer pe spate și un sistem cvadruplu de evacuare, toate acestea, completate de jante de aluminiu cu 12 spițe și anvelope subțiri de șosea, fac S-Class-ul să arate elegant, dar periculos. Dar Wald a considerat că nu este nevoie de nicio îmbunătățire tehnică, așa că au lăsat limuzina să scape cu motorul său standard, un V8 biturbo de 4.7 litri, 449 CP și o cursă de la 0 la 100 km în 4,8 secunde.

Wald 11

Din fotografii, este clar că suspensia vehicului a fost coborâtă pentru o plăcere mai mare la condus și pentru un simț estetic sporit.”Noi vrem să dăm o nouă dimensiune sentimentelor extraordinare”, este promisiunea companiei japoneze în ceea ce privește Mercedes-Benz S-Class.

Comentati?

Your email address will not be published.