Lecția de istorie pe roți – Mercedes-Benz Actros

Mercedes-Benz Actros 1845
,
2.52K 0

Un nou model Mercedes-Benz Actros vopsit în culori puternice ilustrează începuturile umanității. Pe 16 februarie, camionul care a primit deja numele „Leagănul civilizației” va da un plus de culoare carnavalului din orașul Aachen.

Noul Actros „Leagănul civilizației” a devenit deja atracția principală a flotei de vehicule din apropierea localității Aachen. Dar mai întâi de toate, să o luăm cu începutul. Povestea începe pe cabina șoferului, chiar pe partea șoferului. Partea de început ne duce în savana africană primitivă, unde putem observa o gorilă care își privește rudele, care sunt deja bipede. Pe partea pasagerului din dreapta șoferului, omul timpuriu descoperă focul și învață tehnici de vânătoare și de apărare pentru a se proteja de prădător.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Walter Rosner confirmă „Să concepi o temă generală care să fie și plăcută din punct de vedere vizual este doar una dintre cerințe, dar în ceea ce mă privește, îmi place în mod special să adaug detalii acestor vehicule pentru a stârni curiozitatea trecătorilor și, în același timp, să îi determinăm să învețe ceva.”

Există referințe importante către evenimente cruciale din istoria umanității pe toată caroseria vehiculului: teoria evoluționistă versus cea creaționistă, renașterea intelectuală sub influența filosofiei și descoperiri precum cadranul solar.

Vopsirea întregului camion, inclusiv a semiremorcii, a durat aproximativ șapte săptămâni. Norbert Nawe nu are nicio problemă cu aspectul foarte colorat al vehiculului său și nici cu toate privirile pe care le întoarce pe stradă.

Der Mercedes-Benz Actros 1845 "Wiege der Menschheit" ist der Sta

Nu este primul camion Actros vopsit în întregime pe care îl conduce, de vreme ce în afară de vehiculele „normale” Mercedes-Benz, există momentan nouă modele complet operaționale vopsite în culori puternice.

 

Comentati?

Your email address will not be published.