La soare te poți uita – un Mercedes SLS AMG de aur umblă liber pe străzile din Polonia

,
1.65K 0

Puneți-vă ochelarii de soare, pentru că ceea ce urmează să vedeți vă poate provoca vătămări ireversibile. Din păcate, planul unei companii din Polonia nu a rămas la stadiul de proiect. Polonezii au îmbrăcat un Mercedes SLS AMG Roadster în crom auriu.

Și asta nu e tot. Compania poloneză Aplikatorzy i-a dat drumul prin oraș bolidului auriu. În clipul care are puțin peste 3 minute, polonezii arată exact cum au… stricat mașina.

În timpul procedurii, un micuț Yorkshire Terrier a încercat probabil să apere mașina de ceea ce urma să i se întâmple și s-a așezat în spațiul lăsat gol de grila îndepărtată de experți. Grilă care acum este complet neagră, la fel ca și lamela care o secționează și ca emblema cu stea în trei colțuri.

Oamenii au privit lung la excentricul SLS scăpat liber în trafic, în timp ce acesta rula la pas pe străzi. Motorul V8 de 6,3 litri a rămas intact, așa că, dacă vrea să scape rapid de privirile curioase, bolidul are nevoie de doar 3,7 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Nu este prima dată când polonezii fac așa ceva unui SLS. Acum câteva luni, roadster-ul a fost scăpat și într-o baie de crom negru, dar parcă rezultatul nu pare la fel de distrugător pentru retinele privitorilor.

Din fericire, nu este vopsea, ci doar autocolant, lipit centimetru cu centimetru, cu grijă și atenție ieșite din comun. Așa că sperăm că într-o bună zi, SLS-ul va reveni la look-ul său obișnuit, fabulos.

Comentati?

Your email address will not be published.