Joga bonito în Porto cu un Mercedes-Benz SL

,
1.93K 0

Un Mercedes-Benz SL a pornit în călătorie pentru a descoperi orașul Porto. Pământul pe care Columb l-a lăsat în urmă când a plecat în căutarea Indiilor, dar în schimb, a descoperit America, are atâtea de arătat, la secole de la înfiriparea poveștilor sale istorice.

Mercedes SL își începe călătoria cu o plimbare prin păienjenișul de străduțe înguste, pietruite din Porto, pline de turiști din întreaga lume. Ca multe orașe din Peninsula Iberică, capitala vinului pune în fața turiștilor clădiri vechi de secole alături de arhitectura modernă minimalistă.

02-Mercedes-Benz-48h-Porto-400-SL-Lifestyle-660x602

O scurtă oprire într-o cafenea portugheză este un moment în care călătorii își încarcă bateriile. Ei comandă Francesinha, un sandwich tipic local, dar nu și celebrul vin de Porto. Trebuie să se urce din nou la volan, călătoria abia a început.

Următoarea oprire este Palacio da Bolsa, o clădire veche de aproape 200 de ani, cu interior aurit și pereți cu mozaic, care, în secolul al XIX-lea, era sediul bursei de valori și al tribunalului comercial. În interiorul palatului, agitația și nebunia orașului se dezintegrează.

07-Mercedes-Benz-48h-Porto-400-SL-Lifestyle-660x602

Pe seară, Porto este și mai colorat, așa că, în niciun caz, acesta nu este momentul retragerii în camera de hotel. Sigur pe el, Mercedes-ul SL decapotabil alunecă de-a lungul podului de peste Rio Douro, spre Atlantic, pentru că turiștii își doresc să vadă oceanul noaptea.

05-Mercedes-Benz-48h-Porto-400-SL-Lifestyle-660x6021

Ziua următoare începe curând după răsărit, cu un tur al atracțiilor turistice în SL-ul alb strălucitor. Palatele și plimbările prin magazinele de Avenida dos Aliados, cel mai mare bulevard din Porto, îi fac pe călători să piardă noțiunea timpului.

Cum seara se apropie din nou, călătorii se pregătesc să părăsească orașul. Cele 48 de ore rezervate acestei călătorii au expirat. Dar pentru Mercedes-Benz SL povestea nu se termină niciodată. Obrigado, Porto!

Și acum, haideți să vă teleportați la Porto, alături de noi, cu ajutorul acestui video:

 

Sursă: Mercedes-Benz

Comentati?

Your email address will not be published.