Jaguar F-Pace a fost surprins din nou – fotografii spion

,
1.33K 0

Jaguar F-Pace a fost din nou surprins în timpul testelor pe legendarul circuit Nürburgring. Fotografiile spion arată modelul de serie, programat să fie lansat mai târziu în acest an.

Confirmat sub denumirea de F-Pace, noul SUV va rivaliza cu viitorul Mercedes-Benz GLC și Porsche Macan. Va fi bazat pe versatila platformă construită din aluminiu, iQ[Al], care va sta la baza tuturor modelelor viitoare de la Jaguar, inclusiv la baza noii generații de limuzine XF. Sistemul cu tracțiune integrală ar urma să fie împrumutat de la Land Rover.

Gama de motorizări va fi, cel mai probabil, asemănătoare cu cea a limuzinei XE, ceea ce traduce printr-o serie completă de unități Euro 6 Ingenium cu patru cilindri, cu supraalimentare turbo. Ulterior, Jaguar va oferi și un motor supraalimentat V6 pe benzină, cu o putere de peste 250 CP.

Jaguar-F-Pace-005

Cu o lungime de 4.72 metri și o lățime de 1.65 metri, Jaguar F-pace are, cu siguranță, dimensiunile unui crossover veritabil, fiind pe măsura rivalilor săi în ceea ce privește statura și prezența autoritară pe drum. Design-ul ar trebui să urmeze îndeaproape liniile conceptului C-X17, creat de șeful departamentului de design, Ian Callum.

Comercializarea lui F-Pace va debuta la începutul lui 2016, iar acesta va fi construit la noua uzină din Solihull a celor de la Jaguar.

Comentati?

Your email address will not be published.