Istoria Mercedes-Benz este acum disponibilă online

Public M@RS
,
1.46K 0

Mercedes-Benz tocmai a anunțat că începând cu data de 30 ianuarie, fanii pot accesa arhivele companiei online. Oricine este interesat de subiect poate vizita site-ul Public M@RS, fără a necesita logare – https://mercedes-benz-publicarchive.com

Benz Patent-Motorwagen, Modell 1,  Patentschrift Nr. 37435

Noul portal conține informații, documente, poze și multe alte detalii despre compania din Stuttgart. Abrevierea ”M@RS” vine de la Multimedia Archive and Research System. Sub acest nume, Mercedes-Benz Classic a dezvoltat în urmă cu 15 ani un website online care conține informații din arhivele companiei, fiind locul unde jurnaliștii și cercetătorii din industrie se puteau documenta despre istoria Daimler. Această bază de date a reprezentat punctul de plecare în dezvoltarea website-ului Public M@RS, unde specificațiile tehnice și ilustrațiile sunt structurate în patru capitole, în ordine cronologică. Mai mult decât atât, conținutul inițial va include si informații suplimentare legate de istoria companiei și produsele sale.

Viitorul are nevoie de trecut, iar inovația se bazează pe tradiție

Aceste arhive clasice sunt prezentate oricui este interesat de istoria și fondatorii companiei. Datorită unei istorii auto de aproximativ 130 de ani, arhivele Mercedes-Benz sunt printre cele mai cuprinzătoare și mai ample din Europa. Istoria lor începe oficial odată cu bonul administrativ numărul 1145 din 1936, adresat inginerului Max Rauck, care primea instrucțiuni să ”colecteze și să analizeze arhivele, materialele și toate pozele pentru a pune bazele și a întreține o arhivă istorică a companiei.”

A92F70

Michael Bock, șeful Mercedes-Benz Classic și Customer Center, a confirmat faptul că Public M@RS pune la dispoziția clientului informații despre brand și istoria tehnologică sub forma unei baze de date foarte amănunțită. Mai mult decât atât, acesta a spus că obiectivul principal este să aducă aceste resurse cât mai aproape de public.

 

Comentati?

Your email address will not be published.