Între grotesc și genial: G 65 AMG făcut de Brabus la Dubai

,
2.28K 0

Dacă vă faceți viitoarea vacanță la Dubai, țineți minte să luați la voi niște bani în plus. Nu de alta, dar poate vreți să renunțați la biletul de avion și să vă întoarceți acasă la volanul acestui monstru. Reprezentanța auto din Al Ain are ecest G 65 AMG extrem la vânzare.

Grotesc? Genial? Grav? Greoi? Grozav? Galactic? Da, toate astea într-unul singur! Mercedes G 65 AMG făcut de Brabus a fost scos la vânzare într-o reprezentanță din Dubai.

G 65 AMG 4

În orașul în care polițiștii conduc practic mașini de curse, cu siguranță acest G va atrage atenția. Și cu interiorul, și cu exteriorul.

Haideți să începem cu ce e imposibil de ghicit când îl privești. În situații normale – dar ce e normal când vine vorba d Brabus? – acest G ar fi propulsat de un motor turbo V12 de 6.0 litri, care ar pompa 612 CP și 1100 Nm. Dar tuner-ul s-a gândit că n-ar fi suficient pentru țara bogaților. Așa că acum, G-ul are 800 CP și un cuplu de 1420 Nm. A fi un uriaș are avantaje, dar și dezavantaje. Până acum, vedem doar avantajele. Dar veți vedea că nu e chiar așa. G 65 AMG făcut de Brabus ajunge la 100 km/h în 4,2 secunde. Viteza sa – spre deosebire de cea a mașinilor de poliție – este limitată electronic la 250 km/h.

Și țineți minte toate acele adjective de la început? Am spus “grotesc” și “genial” și exact asta este, pentru că vine cu interior complet roșu, cel mai roșu roșu pe care vi-l puteți imagina vreodată.

G 65 AMG 9

Un kit solid WIDESTAR din fibră de carbon, un spoiler pe acoperiș, aripi evazate pe față și pe spate, bare modificate și lumini de poziție cu tehnologie LED, toate acestea fac G-ul obișnuit și mai special.

Și ca să-l vândă cât de repede și cât de scump e poate, dealer-ul menționează lumini LED multicolore în uși, scaune cu răcire (temperaturile ajung la 45 de grade Celsius vara la Dubai, așa că șoferul va avea nevoie de scaune răcite în locul celor încălzite) și alte elemente care dau bine când e vorba de reclamă.

Comentati?

Your email address will not be published.