În lumina reflectoarelor – Mercedes-Benz E-Class Cabriolet and Mercedes-Maybach G 650 Landaulet

,
1.67K 0

Ceea ce va fi cel mai scump și mai exclusivist off-roarder din lume, Mercedes-Maybach G 650 Landaulet, va fi vedetă la Salonul Auto de la Geneva, care începe săptămâna viitoare. Noul E-Class Cabriolet se va afla și el în prim plan în Elveția.

Mercedes mărește familia E-Class cu un model decapotabil, programat să-și facă apariția săptămâna viitoare la Geneva. Cu 150 de milimetri mai aproape de sol ca limuzina, E-Class Cabrio vine cu o fire sportivă amplificată și cu setări mai rigide potrivite unui asemenea model. O operațiune care durează 20 de secunde va ridica sau va coborî acoperișul automat alcătuit din trei straturi.

2017-mercedes-e-class-cabriolet-2

Cel mai recent motiv de mândrie al companiei, Mercedes-Maybach G 650 Landaulet, care are ca țintă cei mai bogați oameni din lume cu gusturi extravagante, va primi atenția cuvenită la Geneva. Mașina decapotabilă cu gardă la sol înaltă a fost prezentată ca mijlocul de transport perfect pentru un safari sub soarele arzător al Orientului Mijlociu sau al Africii de Sud. Să sperăm că pasagerii aflați pe scaunele individuale din spate, care beneficiază de masaj cu pietre calde și de propriul sistem multimedia, se vor da cu cremă de plajă.

mercedes-maybach-g650-5

GLA facelift va sărbători prima apariție pe teritoriu european în Elveția. Dinamic și sportiv, GLA a fost primul SUV compact al producătorului auto premium de la Stuttgart, trimis pe șosele în 2013. O gură de aer pentru piețe cum sunt China, SUA, Germania și Marea Britanie, ceea ce a și rămas, iar gama revizuită o confirmă. Niciun alt rival de pe piață nu oferă la ora actuală o selecție mai mare de motoare în acest segment – începând cu modelul de bază Mercedes-Benz GLA 180 d cu 109 CP și până la Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC cu 381 CP.

Mercedes-Benz GLA facelift (21)

Mercedes-Benz a prezentat recent SLC RedArd Edition și SL designo Edition, modele roadster cu linii de echipare attractive, care sunt deja pe drumul spre showroom-uri. Un design special cu elemente decorative roșii sau galbene, alături de logo-ul de ediție specială, subliniază exclusivismul modelelor.

Doar un concept pentru moment, programat să-și facă apariția sub forma unui model de serie pe șosele și în off-road anul viitor, Mercedes-Benz X-Class este primul pick-up oficial al companiei premium. Prezentat la Stockholm și având la bază Navara de la Nissan, X-Class va fi disponibil în două versiuni: powerful adventurer (aventurierul puternic) și stylish explorer (exploratorul stilat).

Mercedes-Benz Concept X-CLASS – Erster Ausblick auf den neuen Pickup mit Stern

Noile Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ și E 63 S 4MATIC+ Estate își vor găsi și ele loc pe scenă la salonul auto al primăverii.

 

Comentati?

Your email address will not be published.