Imagini în premieră cu viitorul Mercedes-Benz S-Class Cabrio

,
2.12K 0

Mercedes-Benz S-Class Cabrio, cel de-al șaselea membru al gamei în continuă expansiune S-Class, a fost surprins complet necamuflat, cu mai bine de un an înaintea debutului oficial.

Noul model este un punct de cotitură în strategia Mercedes-Benz. Pentru prima oară de la era marilor decapotabile de dinainte de cel de-al doilea Război Mondial, brandul german se întoarce în vârful clasei de lux cu o versiune cabrio a navei sale amiral.

Bazat pe S-Class Coupe, noul S-Class Cabrio se alătură recent lansatelor Mercedes-Maybach S-Class și Mercedes-Maybach Pullman, în cadrul celei mai bogate game de lux din industria auto.

Spy-Shots of Cars

Noua versiune S-Class va fi echipată cu un plafon retractabil din material textil. Din cauza problemelor inerente legate de mărime și de greutate, ideea unui pavilion rigid a fost eliminată din start. Primele poze spion ne dezvăluie un design împrumutat fără schimbări de substanţă de la S-Class Coupe, minus plafonul rigid, bineînţeles.

Gama de motorizări va fi preluată tot de la S-Class Coupe. Drept consecinţă, noul Mercedes-Benz S-Class Cabrio va fi disponibil exclusiv alături de motorizări nobile V8. Clienţii vor putea opta pentru binecunoscutul motor de 4.7 litri bi-turbo, creditat cu o putere maximă de 455 CP și un cuplu de 700 Nm (449 de CP și 516 lb-feet pentru piața americană) și pentru vârful de gamă AMG de 5.5 litri şi 577 CP.

Noul S-Class Cabrio va fi disponibil, de asemenea, în compania unui sistem de tracțiune integrală 4Matic şi a celor mai noi sisteme multimedia și de asistență, împrumutate de la celelalte versiuni S-Class. Suspensia pneumatică va fi standard, în timp ce suspensia activă Magic Body Control se va regăsi pe lista de opțiuni.

Imagini: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.