Iată primul video cu Mercedes-AMG GT Roadster, dar și o nouă galerie foto

,
1.36K 0

A fost o vară extrem de aglomerată pentru AMG. Inginerii de la Affalterbach au lucrat zi și noapte pentru a trimite pe șosele două mașini noi până la finele sezonului rezervat automobilelor decapotabile. Și iată ce au reușit să facă!

La scurt timp de când a lansat AMG GT R, uzina care scoate mașini sport pe bandă rulantă a dat din nou lovitura. A construit două versiuni decapotabile uluitoare ale mașinii cu două locuri. Alături de AMG GT Roadster, AMG GT C Roadster extinde portofoliul de supercar-uri al companiei.

Noul clip arată mașinile gonind nebunește pe drumuri cu serpentine, tăind aerul în două cu grila Panamaericana, concepută special pentru vehiculele ultra-performante.

Mercedes-AMG GT Roadster (2)

Roadster-ul propulsat de motorul V8 biturbo de 4 litri are nevoie de 4 secunde pentru a ajunge de pe loc la 100 km/h. Mercedes-AMG GT C Roadster ajunge acolo și mai rapid, tunînd și fulgerînd până la 100 km/h în doar 3,7 secunde. Este mai mult decât suficient pentru ca noile Mercedes-uri decapotabile să ajungă la timp la Salonul Auto de la Paris, la sfârșitul acestei luni.

Comentati?

Your email address will not be published.