Haideți la joacă! Lego construiește camionul Mercedes-Benz Arocs

,
2K 0

Mai este până la Crăciun, dar cine spune că darurile se dau doar atunci? Iată un motiv întemeiat să le oferiți mai devreme: modelul Lego de camion Arocs va ajunge în curând, în magazine. Ar fi o diversiune intersantă pentru toi puștii obișnuiți să stea lipiți de calculator.

Specialiștii danezi de la Lego tocmai au lansat un model de camion perfect funcțional: Mercedes-Benz Arocs 3245, care are nu mai pu’in de 2 793 de piese. Jucăria super tehnică vine cu opt brațe articulabile, un vinci funcțional activat de cea de-a doua generație a sistemului Pneumatics 2.0 de la Lego și o placă turnantă atașată.

Dacă puștiul dumneavoastră se descurcă să asambleze camionul de aproape 2 800 de piese pe podeaua sufrageriei, acesta va ocupa 21 de inchi (53 cm) din ea, așa că trebuie să aveți grijă să nu vă împiedicați. Camionul Arocs de la Lego are 12 inchi (30 cm) în înălțime și asta nu e tot. Manualul setului îl instruiește pe tânărul constructor cum să asambleze un camion de construcții și mai mare, cu dimensiuni chiar impresionante: 3 de inchi (76 cm) în lungime.

Lego Mercedes-Benz Arocs

Designerii Lego nu au făcut planurile acestui camion după simple fotografii, ci chiar au vizitat uzina de asamblare a camioanelor Mercedes-Benz Arocs din Worth, Grmania, pentru a reda cu exactitate camionul. Au lucrat îndeaproape cu inginerii Mercedes, pentru a se asigura că acest nou camion seamănă perfect cu originalul în mărime naturală.

„Prioiratatea pe care am discutat-o cu designerii Lego a fost să obținem un design și funcții avansate cât mai asemănătoare cu originalul Arocs 3245, inclusiv detalii representative ale Arocs-ului, cum ar fi rampa, multiplicatorul, cala de roată și altele”, spune managerul departamentului de marketing de la Camioane Mercedes-Benz, Andreas Gruber.

Camionul Lego Mercedes-Benz Arocs va fi disponibil în magazinele de specialitate începînd cu 1 august.

Lego Mercedes-Benz Unimog

Arocs nu este primul camion Mercedes construit de experții în jucării de la Lego. Un Unimog de 2 800 de piese poate fi, de asemenea, achiziționat.

Comentati?

Your email address will not be published.