Gonind prin zăpadă la AMG Winter Sporting 2017

,
1.9K 0

Cea mai rapidă familie din lume a pornit către regatul de gheață. Bolizii Mercedes-AMG au fost încărcați în camioane Mercedes-Benz și au fost transportați către Suedia. Cei mai buni instructori auto au așteptat tot anul acest moment: AMG Winter Sporting 2017.

Inginerii, tehnicienii și instructorii auto sunt deja acolo, pregătind traseul și primind mașinile. Descărcarea lor in camioane și aducerea lor în garaj s-au dovedit a fi misiuni grele, pentru că bolizii au venit cu anvelope de vară, așa că toți experții au fost nevoiți să le împingă pe zăpadă. Poate nu sună ca fiind un lucru imposibil, dar au fost 40 de AMG-uri care au avut nevoie de aceeași procedură. Mașinile primesc cauciucuri de iarnă și numere și sunt gata să iasă pe circuit.

Experții în gheață și zăpadă și în rularea pe aceste suprafețe stabilesc traseul, sub comanda instructorului șef. Derapajele controlate transformă munca în distracție și aduce zâmbete pe cei care au muncit ore la rând. Apariția aurorei boreale este o veritabilă recompensă.

Mâncare sănătoasă pregătită de chefi celebri la nivel global îi vor ajuta pe oaspeți să reintre în formă după o zi în frigul de la Arjeplog, nu departe de Cercul Polar.

Toată această distracție vine contra cost. Cel mai ieftin program costă 4.100 de euro și include instructaj practic și theoretic în limba germană și în limba engleză, cazare trei nopți și mese delicioase la cabană.

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.