German Special Customs modifică un G-Class

,
1.75K 0

Tunerii de la German Special Customs au expus săptămâna trecută un Mercedes-Benz Clasa G modificat, cu o serie de îmbunătățiri la nivel de design, totul cu scopul de a schimba radical aspectul exterior.

Cei de la German Special Customs au renuțat la norme, selectând un model mai vechi și aici ne referim la versiunea diesel a modelului G400 CDI, asta în ciuda faptului că majoritatea tunerilor din ziua de azi optează pentru modelele de top ale unei game, cum este cazul modelului G 63 AMG. Dacă este să dăm crezare celor postate de autoevolution, tunerul a luat decizia de a alege un model mai vechi pentru a beneficia de motorul V8, ce lipsește cu desăvârșire pe ultima generație G-Class diesel, denumită G350 BlueTEC. Actuala gamă oferă doar motorizare diesel V8.

mercedes-g-class-2

Conform raportului, tunerul nu a adus modificări la nivelul motorizării, ceea ce ne face să credem că au fost păstrați cei 250 CP ai motorului original, mai mult decât suficient pentru a traversa terenuri pline de noroi sau chiar drumuri înzăpezite.

Practic, schimbările aduse modelului Clasa G de către tunerii de la German Special Customs aduc foarte mult cu cele AMG și se referă în special la barele de protecție, la praguri și spoilere.

Tunerii de la German Special Customs au adăugat o serie de caracteristici notabile ale modelului personalizat Clasa G, ce lipsesc cu desăvârșire de pe omologul său AMG. Printre îmbunătățiri se numără luminile de zi de pe partea de jos a spoilerului, sigla caracteristică tunerului, evacuările redesenate montate pe lateral, capacele oglinzilor din carbon și setul adițional de grile pentru bara de protecție spate. Mai mult decât atât, tunerul a adăugat și jante de 22 inchi cu șapte spițe, învelite de anvelope de 305/40 R22.

Comentati?

Your email address will not be published.