Fură startul ca să bată un Mercedes? Mercedes-AMG E63 S vs Corvette C7

,
1.36K 0

Nu vrem să părem subiectivi și să vă oferim doar cursele câștigate de mașinile Mercedes. Așa că iată una pierdută de un Mercedes-AMG E63 S în fața unui Corvette C7 din 2015. Deși nu ne putem pronunța deocamdată dacă mașina este de vină sau șoferul care a reacționat cu întârziere. Poate puteți decide dumneavoastră, așa că iată filmarea.

Acum că ați văzut clipul, vă putem oferi toate detaliile, fără să fim acuzați că vă stricăm surpriza. ;

Road Test TV a aliniat la start un Mercedes-AMG E63 S din 2015 și un Chevrolet Corvette C7, într-o cursă de un sfert de milă (400 de metri) pe circuit.

Chevy-ul este propulsat de un motor V8 natural aspirat de 6.2 litri, care dezvoltă 460 CP și 623 Nm prin intermediul noii transmisii manuale în șapte trepte.

Mercedes-ul adăpostește un motor biturbo V8 de 5.5 litri, pregătit să livreze 577 CP și 800 Nm către toate cele patru roți, prin intermediul unei transmisii automate MCT.

Corvette are nevoie de 3,8 secunde ca să ajungă de la 0 – 100 km/h, în timp ce Mercedes-ul parcurge aceeași distanță în doar 3,5 secunde. Mașina americană poate avea un avantaj și în masa mult mai mică.

După cum observați în clip, Corvette arată lansat ca din tun pe circuit, iar șoferul nu poate ține în frâu caii putere, așa că fură startul cu câțiva metri, în timp ce șoferul Mercedes-ului nu se folosește de funcția launch control, care i-ar fi asigurat accelerarea maximă la plecarea de pe loc.

Corvette o ia înainte, dar așa cum arată lumina verde de pe monitoare, vehiculul cu motor AMG a obținut un timp mai bun pe cursa de 400 de metri. Au fost 12,25 secunde pentru mașina germană și 12,51 secunde pentru mașina americană, ambele atingînd, pe parcursul cursei, viteza maximă de 190 km/h. Așa că, după cum se vede totul se rezumă aici la timpul de reacție!

Comentati?

Your email address will not be published.