Floyd Mayweather i-a dat fiului său un Mercedes-Benz C-Class Coupe

,
1.88K 0

Ah, tată, nu vrei să-mi cumperi un Mercedes-Benz? Fiul de 16 ani al lui Floyd Mayweather nici nu trebuie să ceară. A primit deja mașina de ziua lui. Acest Mercedes este prima mașină a adolescentului.

Floyd Mayweather este foarte aproape de a deveni tatăl anului. Abia retras, legendarul boxer știe exact cum să-și investească banii câștigați în ring. Tocmai a cheltuit 43 000 de euro pentru a-i face o surpriză fiului său, care tocmai a împlinit 16 ani. A fost doar mărunțiș pentru fostul boxer poreclit “Moneymaker” (“Cel care face bani”). Fostul luptător american are o avere estimată la 650 de milioane de dolari, conform datelor publicate de site-ul The Richest în luna iunie a acestui an. În 2014, revista Forbes l-a desemnat pe Mayweather cel mai bine plătit sportiv al lumii.

Floyd Mayweather

Mayweather a pus o fundă argintie uriașă pe capota Mercedes-ului C-Class Coupe și a parcat mașina în fața casei pentru a-și surprinde fiul adolescent.

“La mulți ani @KingKoraun Amir Mayweather. Te iubesc, campionule”, a postat tatăl mândru pe pagina sa de Instagram. Deocamdată, conform legilor americane, Koraun, în vârstă de numai 16 ani, are voie să conducă doar însoțit de un adult.

De acum, Floyd Mayweather va avea o grămadă de timp la dispoziție pentru a se gândi la cadouri. Luna trecută și-a anunțat retragerea, iar managerul său a confirmat degizia printr-o postare pe Twitter: “Floyd Mayweather s-a RETRAS, am încheiat discuția.” Deci oare ce cadouri va face de Crăciun?

Floyd Mayweather 2

Exact acum un an, Koraun a primit de la generosul său tată, un Bentley. Nu unul adevărat, însă, ci un cart de golf în forma exclusivistei limuzine. Regele cheltuielilor extravagante are însă preferințe diferite: a achiziționat de curând un Mercedes-Maybach S600. Colecția sa de mașini este cotată la aproximativ 6.200.000 de dolari.

“Eu am avut nevoie de 19 ani ca să ajung la acest nivel, dar lumea va vorbi mereu despre mine.” Astfel își descrie Mayweather anii petrecuți în ring.

 

Comentati?

Your email address will not be published.