Flota de aur: Un șeic saudit se plimbă cu un Mercedes G 63 AMG 6×6 prin Londra

Londra
,
2.77K 0

Aceasta este flota de aproape 2 milioane de dolari. Un șeic care s-a mutat temporar la Londra și-a luat și mașinile în capitala Angliei. Așa că acum, un Mercedes G 63 AMG 6×6, un Bentley, un Lamborghini și un Rolls Royce, toate îmbrăcate în aur, sunt parcate în fața unui hotel de lux din Kensington.

Pentru a se da mare cu flota sa de aproape 2 milioane de dolari, a aliniat toate mașinile lângă trotoarul din fața hotelului de 5 stele Mandarin Oriental, chiar vis-à-vis de Hyde Park. Este un hotel în care cea mai ieftină camera costă aproape 800 de euro pe noapte.

Gold Mercedes G 63 AMG 6x6 (5)

Un Mercedes G 63 AMG 6×6 de jumătate de milion de dolari, un Bentley Flying Spur, un Rolls Royce și un Lamborghini Aventador SV alcătuiesc poate cea mai scumpă flotă care a pus piciorul (sau roata) vreodată în Londra. Așa cum anunță Daily Mail, numai îmbrăcarea mașinilor în folie aurie ar costa peste 5000 de euro. Îmbrăcate astfel, ar fi putut lua foc la temperaturile care sunt acum în Orientul Mijlociu. Dar să aștepte în blocajele rutiere din Londra alături de mașinile de rând le-ar putea face la fel de rău mașinilor cu motoare uriașe.

Gold Mercedes G 63 AMG 6x6 (3)

Miliardarul saudit pare însă interesat să facă economie. Flota sa a stat jumătate de zi într-o parcare în care tariful este de 6 euro pe oră, iar timpul de staționare este limitat la 2 ore. A fost amendat cu 100 de euro de mașină pentru depășirea timpului, dar chir și așa, tot îl costă mai puțin decât parcarea mașinilor în spațiile oferite de hotelurile de lux, care taxează 50 de euro pe oră. Suntem convinși însă, că se descurcă el, din moment ce a plătit probabil peste 22.000 de euro doar ca să le aducă la Londra cu avionul.

Vehiculul de off-road cu șase roți, trei punți și cu motor V8 de 5,5 litri nu poate fi trecut cu vederea în trafic. Dar la Londra, nu sunt nici drumuri cu noroi și nici dune de nisip. Iar o nouă lege adoptată anul trecut interzice turarea zgomotoasă a motoarelor, accelerările rapide, cursele, cascadoriile, claxonarea și blocarea altor participanți la trafic. Oricare dintre aceste acțiuni le poate aduce o amendă de 1000 de lire sterline (peste 1200 de euro). Am văzut deja destule filme cu James Bond. Dar până la urmă, probabil că șeicul arab ar prefer să plătească amenzile decât să se piardă în anonimat.

 

Comentati?

Your email address will not be published.