Fast & Furious 7 – peste 230 de mașini distruse pe platourile de fimare

,
1.88K 0

Peste 230 de mașini, multe dintre ele fiind modele noi Mercedes au fost complet distruse pe platourile de filmare ale noii producții “Fast & Furious 7”. La finalul fiecărei zile, vehiculele erau puse grămadă într-un bloc înalt cât un munte și trimise la fiare vechi, pentru a fi distruse, pentru că erau imposibil de reparat și foarte ușor de înlocuit.

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu mașinile care plonjează de pe stânci, care sunt zdrobite de tancuri, care sunt lovite din toate părțile, împușcate, conduse pe scări și care uneori ajung sub camioane? Ei bine, producătorii “Fast & Furious 7” au fost nevoiți să contracteze o companie care se ocupă cu ridicarea mormanului de mașini distruse în timpul filmărilor din Colorado. S-a întâmplat la scurt timp după ce unul dintre cei care au lucrat pentru film a văzut un afiș pe care scria “cumpărăm mașini distruse”. Așa că l-au sunat imediat pe proprietar: “Avem vreo 30 de mașini distruse. Crezi că ne poți ajuta să scăpăm de ele?” Sigur că răspunsul a fost afirmativ.

Fast & Furious 7

Mașini disruse în timpul filmărilor pentru Fast & Furious 7

Printre mașinile făcute praf, erau câteva modele negre Mercedes-Benz, un Ford Crown Victoria, un Mitsubishi Montero. “A fost foarte ciudat să văd niște mașini Mercedes relativ noi, toate făcute grămadă și bune de aruncat”, spune proprietarul companiei Bonnie’s Car Crasher. Dar producătorii sunt nevoiți să recurgă la distrugerea lor pentru ca mașinile grav avariate să nu cumva să fie reparate și ulterior, vândute. Trebuie să se odihnească în pace. Au avut o viață frumoasă.

“O secvență filmață pe o autostradă printre munți în Colorado s-a dovedit a fi extrem de distrugătoare. Probabil că am distrus peste 40 de vehicule filmînd acea secvență”, își amintește Dennis McCarthy, responsabil de coordonarea mașinilor pe platoul pentru “Fast & Furious 7”. Dar până la urmă, cine stă să le numere?

“Trebuie să dăm socoteală pentru fiecare mașină pe care o distrugem în film. Am strica aproximativ 25 pe zi, vin noaptea, le luăm cu fărașul și aducem încă 25”, glumește McCarthy.

Fast & Furious 7 2

40 de mașini distruse pentru filmarea unei singure scene

 

Ei bine, producția își poate permite asta, cu siguranță, chiar de-ar fi să plătească pentru fiecare mașină distrusă. “Fast & Furious” a luat viteză spre încasări record la box office, încă din săptămâna lansării. A strâns deja 500 de milioane de dolari și ar putea deveni cel mai profitabil film din 2015.

Așa cum fanii știu deja, filmul prezintă ultima apariție a lui Paul Walker, ucis într-un accident de mașină. Actorul se afla pe scaunul din dreapta șoferului, într-un Porsche Carrera condus de un amic. Mașina rula cu 145 km/h când a lovit doi copaci și un stâlp de pe marginea drumului. Filmările au fost întrerupte imediat după moartea actorului, dar frații săi, Cody și Caleb, au ajutat la finalizarea acestora, dublîndu-l pe Paul Walker.

Paul Walker Fast & Furious 7

PAUL WALKER (1973 – 2013)

 

Comentati?

Your email address will not be published.