Fotbalist furios și iute într-un Mercedes-Benz

,
1.68K 0

130 km/h este limita obișnuită de viteză în lume. Dar fostul fotbalist Carlo Nash nu este de accord cu legislația de trafic. A fost prins gonind cu 225 km/h cu un Mercedes-Benz, pe autostradă în Anglia.

Cu toții știm că un Mercedes-Benz poate merge repede. Dar și polițiștii știu asta. De asta l-au și tras pe dreapta pe Carlo Nash. Fost portar de la Manchester City și fost antrenor la United și Norwich City, Nash s-a ales cu permisul suspendat pentru 34 de săptămâni pentru că a fost… furios și iute pe autostradă, la volanul limuzinei sale negre, Mercedes. 225 km/h a fost viteza cu care a fost surrpins de radar pe A11 în Norfolk!

Fără permis, fără serviciu și ieșit cam șifonat după o bătălie prelungită în instanță pentru divorț și pentru custodia celor doi copii ai săi, Carlo Nash este într-o situație extreme de dificilă în acest moment și a cerut deja autor de șomaj. Din motive financiare după despărțirea costisitoare, a fost obligat să-și vândă casa din centrul orașului Manchester, dar și Mercedesul vitezoman. Atunci când își va primi permisul de conducere, va fi nevoit să conducă mașina de familie a mamei sale.

Carlo Nash

Former goalkeeper Carl Nash was caught racing his Mercedes by 225 km/h.

Nash cel furios și iute aproape a implorat autoritățile să-I ridice suspendarea, dar magistrații i-au respins cererea, pur și simplu, motivând că viteza sa a fost “ieșită din comun”. Avocatul său i-a spus jucătorului că fostul portar nu va mai fi în stare să-și vadă copiii, dacă își pierde permisul de conducere. “Doar încercam să ajung acasă”, s-a apărat șoferul de Mercdes. Rularea cu 225 km/h s-a întâmplat la doar două săptămâni după ce mai fusese tras pe dreapta pentru depășirea vitezei. Nash se afla la volanul aceleiași mașini și pe același drum. Atunci avea “doar” 142 km/h.

Carlo Nash va fi nevoit să plătească 508 euro (645 de dolari) amenzi și cheltuieli de judecată.

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.