Dispari în 60 de secunde – Jaful cel mai amuzant

Hoți cu tracțiune... alunecoasă
,
1.38K 0

Hoții au intrat cu un Mercedes-Benz prin geamul unui magazin de bijuterii din Conventry, Marea Britanie. Patru inși purtînd cagule și haine negre ca să-și ascundă înfățișarea, au sărit imediat din mașină, dar camera de supraveghere a surprins ceva extrem de amuzant în timpul furtului.

Echipa de poliție care a urmărit filmarea a izbucnit în râs când a văzut imaginile. Hoții au intenționat să arate foarte fioroși, afișînd arme și topoare. Dar au reușit doar să fie subiect de glumă. Și, bineînțeles, să jefuiască un magazin de bijuterii, chiar așa împiedicați cum au fost.

După ce au sărit din Mercedes, hoții au arătat de parcă ar fi făcut patinaj artistic pe podeaua lucioasă a magazinului. Au alunecat, s-au împiedicat și s-au rostogolit în timp ce încercau să meargă prin magazin și să sară peste cutiile cu bijuterii. Nu s-au lăsat deloc impresionați de declanșarea alarmei, dar în schimb, au făcut praf sticla, cu topoarele și au băgat în saci mari bijuterii de aur în valoare de sute de mii de euro, informează Sky News.

Oricât de amuzant pare și oricât de mult seamănă cu un remake al filmului Dispari în 60 de secunde, poliția avertizează populația să fie cu ochii în patru. Sub nicio formă, nu este vorba de o glumă.

“Poate credeți că este un jaf fără victime, dar oamenii nu trebuie să trăiască sub această impresie. Aceștia sunt periculoși și disperați, care au amenințat cu moartea un om care trecea pe lângă magazinul de bijuterii în momentul atacului”, a avertizat detectivul Constable Lee Buckler.

Deși gresia alunecoasă le-a provocat mari bătăi de cap, s-au descurcat să fugă de la locul accidentului și să dispară în 60 de secunde. Poliția se află încă pe urmele lor și speră că hoții vor decide să poarte bijuteriile îndrăznețe și vor deveni o pradă ușoară pentru toți aceia care îi caută.

Înarmați și periculoși, hoții cu mișcări de breakdance au reușit să scape, dar autoritățile au pornit în căutarea mascaților care au intrat în magazin cu Mercedes-ul, care se pare că este, de asemenea furat cu o zi înaintea jafului.

Comentati?

Your email address will not be published.