Dispari în 20 de secunde – Mercedes nou furat din fața casei

,
1.67K 0

Luni de zile a așteptat mașina asta, încă de când a văzut o poză pe internet. Așa că s-a dus la reprezentanță și și-a comandat un Mercedes nou. Când în sfârșit, i-a fost livrat, l-a adus acasă și l-a parcat în fața locuinței. Dar n-a avut timp să se bucure de el prea mult. Hoții au pus rapid ochii pe mașina nouă și au furat-o.

A fost ușor și foarte rapid, așa cum poate fi doar în cazul mașinilor modern, cu acces fără cheie. S-a întâmplat în Essex, Marea Britanie, iar incidental a fost surprins de camerele de supraveghere montate chiar de proprietarul mașinii.

Hoții au avut nevoie de 10 secunde pentru a intercepta și a clona semnalul transmis de cheia autovehiculului, un Mercedes-Benz Clasa C, cu un dispozitiv special de clonare. Au mai avut nevoie de încă zece secunde, pentru ca experții în furturi auto să facă schimb de locuri și au plecat cu mașina de parcă era a lor. Ușor și fără să se grăbească deloc, ca să nu dea de bănuit.

VIDEO

Câteva ore mai târziu, proprietarului nu i-a venit să creadă. Mercedes-ul său nou dispăruse. A verificat înregistrările camerelor de supraveghere și a postat filmarea pe internet, sperând să dea de urma hoților sau să facă rost de informații care l-ar putea ajuta la identificarea acestora. Păgubitul a raportat furtul la poliție, dar încă nu a primit nicio veste de la autorități.

“Mi s-a furat mașina azi-noapte. Cine are sistem de acces și pornire keyless, ar face bine să […]

Comentati?

Your email address will not be published.