Dezvăluim toate secretele noului Mercedes G-Class

,
2.15K 0

2017 aduce premiera noului Mercedes G-Class. Ecartament mai mare, direcție electromecanică, suspensie independentă și motoare noi: Daimler modernizează Clasa G.

De 35 de ani, Mercedes G-Class este construit pe același principiu tehnic – acum, câteva dintre acele atribute se vor schimba fundamental! Vizual, modelul 2017, nume de cod W464, rămâne fidel firii sale aspre și linilor sale pătrățoase.

Pentru mai mult spațiu în habitaclu, noul G-Class va câștiga în lățime: până la zece centimetri în plus vor duce lățimea SUV-ului la 1,97 metri. În plus față de ecartamentul mai mare, viitorul G-Class primește direcție electromecanică și suspensii independente. Mercedes vrea să ridice, în sfârșit, confortul la rulare la un nivel contemporan.

În ceea ce privește sistemele de asistență noul G-Class intră, de asemenea, într-un nou mileniu, cu funcții de rulare autonomă, care ar trebui să-i permită să ruleze semi-independent la o viteză de maximum 130 km/h.

Cu materiale mai ușoare cum ar fi aluminiul, G-Class 2017 ar putea fi supus unei diete pentru a pierde până la 200 de kilograme. La capitolul motorizări, viitorul G-Class vine cu un motor diesel de trei litri și motoare pe benzină cu șase cilindri, programate să-și facă debutul odată cu noul E-Class, puterea ar putea ajunge la 360 CP. Prețurile vor continua probabil să crească, 90.000 de euro fiind prețul de pornire.

Mercedes G-Class

Foto: autobild.de

Comentati?

Your email address will not be published.