Deschide ochii sau aprinde farurile!

Machiaj Mercedes-Benz
,
1.63K 0

Nu toate femeile se pricep la partea tehnică. Dar toate sunt experte în machiaj. Iar o firmă germană care comercializează produse de înfrumusețare, LR DeLuxe, a făcut echipă cu Mercedes-Benz pentru a dovedi acest lucru. Și împreună au realizat design-ul farurilor Mercedes-Benz pe chipul unui model.

LR DeLuxe a acceptat cea mai dură provocare din industria machiajului: să aplice un machiaj care să facă ochii să arate ca niște faruri de Mercedes. Pentru acest proiect dificil, au ales un fost model de limuzină S-Class. Make up artistul și-a început opera de artă folosind un fond de ten iluminator ca vopseaua oricărui model Mercedes. După aplicarea bazei, a folosit un creion negru pentru a scoate în evidență conturul ochilor, dar și diverse farduri de ochi cu textură plăcută, pentru a umple spațiile libere. Și treaba nu se termină aici. Artistul a aplicat și cristale pe pleoape pentru a oferi un efect magic și pentru a face ochii să semene cât mai mult cu farurile unui S-Class. Așa că… ce să spunem? Clipește cu genele interminabile definite de mascara sau dă un flash cu farurile full LED? Sau poate doar fă-ne cu ochiul?

În tutorialul filmat, creatorii de make up au vrut să demonstreze că munca lor este aproape la fel de grea ca și conceperea unui far performant.

Mercedes-Benz este mașina companiei LR DeLuxe. În acest moment, aproximativ 1000 de mașini Mercedes-Benz inscripționate cu logo-ul companiei LR se află pe șosele. Indiferent dacă este vorba despre sportivul SLK, spațiosul și confortabilul M sau limuzina exclusivistă S-Class, “aceasta este mașina visurilor noastre”, spun reprezentanții LR DeLuxe, care țintesc să ajungă cei mai buni dintre cei mai buni, exact ca Mercedes-Benz.

Poate data viitoare pot încerca să imite farurile de la S-Class Coupe, care includ 47 de cristale Swarovski. 17 cristale în colțuri ascuțite pentru lumina de zi și alte 30 cu colțurile rotunjite pentru semnalizare. Chiar că va fi o provocare pe cinste!

Comentati?

Your email address will not be published.