Decapotabilele Mercedes-Benz alungă monotonia dimineților de luni

,
1.28K 0

În anul mașinilor de vis, decapotabilele Mercedes-Benz reprezintă o invitație la evadarea din cotidian. Mercedes-Benz SUA tocmai a trimis pe micile ecrane noua reclamă TV a companiei. Clipul de 35 de secunde poartă titlul “Opposite” (“Opus”) și este o căutare a tot ceea ce contrazice rutina zilnică.

“Dacă diminețile de luni ar avea o contradicție, dacă ar exista o antiteză perfectă pentru graba de zi cu zi, dacă am putea găsi exact opusul programului de la 9 la 5, acesta ar fi exact aici, într-un loc în care design-ul legendar, tehnologia inovatoare și libertatea deplină se contopesc.”

Cel mai amplu portofoliu de decapotabile trimis vreodată pe piață de un producător auto într-un timp atât de scurt transferă liniile clasice ale automobilelor din urmă cu multe decenii în decapotabilele Mercedes-Benz din prezent.

“Opposite” (“Opus”) este – așa cum însăși compania auto premium o spune – un clip menit să redea ideea de libertate perfectă și evadarea din cotidian, senzații care pot fi experimentate doar la volanul unei decapotabile, la drum.

Mercedes-Benz C-Class Cabriolet 2017, Mercedes-AMG S65 Cabriolet și S-Class Cabriolet, Mercedes-Benz SL și SLC sunt mașinile decapotabile cu stea în frunte lansate în mai puțin de un an.

Comentati?

Your email address will not be published.