Daimler AG, BMW Group și Audi Group parafează achiziționarea hărților HERE de la Nokia

Nokia HERE
,
1.09K 0

Audi AG, BMW Group și Daimler AG au parafat achiziționarea afacerilor cu hărți și locații HERE de la Nokia pe 4 decembrie 2015.

Sistemul HERE dezvoltat de Nokia joacă deja rolul prinicipal în dezvoltarea modului de condus autonom, pentru că toți producătorii auto folosesc hărțile actualizate de mare precizie. Generarea acestor hărți este tocmai domeniul în care HERE este cel mai bun sistem. Patru din cinci vehicule noi vândute în Europa și America de Nord, cu sistemul de navigație integrat din fabrică, au la bord excelentele hărți digitale de la HERE.

Platforma de locații HERE va oferi hărți high definition cu informații referitoare la locație, redate în timp real, care le asigură clienților o reprezentare detaliată a lumii reale.

Acest lucru este realizat grație tehnologiei cartografice folosite de HERE, în combinație cu nenumărate surse de informații cum ar fi automobilele, telefoanele mobile, sectorul de transport și logistică, dar și elemente de infrastructură. HERE folosește informații primite zilnic de la peste 80.000 de surse și miliarde de puncte de informare.

La ora actuală, peste 2 milioane de vehicule conectate la HERE de la Audi, BMW Group și Daimler AG, care au capacitatea de a colecta informații avansate de înaltă calitate pe baza locațiilor, oferă deja potențial pentru a accelera dezvoltarea platformei HERE.

Deși platforma HERE este deținută în coproprietate de către Audi AG, BMW Group și Daimler AG, aceasta va rămâne disponibilă tuturor clienților și investitorilor care ar putea crea o structură care să integreze un acționariat chiar și mai amplu.

Comentati?

Your email address will not be published.