Cum duci un E-Class Cabrio în vârf de munte? Cu elicopterul!

,
1.54K 0

Cum ajunge un Mercedes-Benz în vârf de munte, ținând cont că nu este vreun vehicul de off-road? Mercedes a avut o misiune grea. A trebuit să urce un E-Class în versiune decapotabilă pe Mont Blanc. Așa că singura modalitate era cu elicopterul.

Compania de la Stuttgart a ales o locație foarte specială pentru o mașină foarte specială pentru prezentarea noului Mercedes-Benz E-Class Cabriolet. Nu avea cum să forțeze mașina pe pantele înzăpezite ale masivului, până la stația Punta Helbronner, cunoscută sub numele de Cuibul Vulturilor.

Pentru a duce la bun sfârșit misiunea, producătorul auto a ales transportul cu elicopterul pentru a duce prețioasa încărcătură în vârf. Au ancorat cu atenție vehiculul de aproape 2 tone și l-au ridicat în aer. Și au fost nevoiți să-l transporte foarte rapid, pentru că vremea în Alpi este foarte imprevizibilă. La decolare, cerul era senin, dar în timpul zborului, s-a întunecat, iar pilotul eclicopterului nici nu mai putea să vadă mașina care atârna dedesubt. Echipajul Heliswiss a încheiat misiunea cu succes, iar E-Class Cabrio a aterizat în siguranță la peste 3.400 de metri altitudine, aproape de vârful muntelui.

 

Comentati?

Your email address will not be published.