Cu viteză spre Ziua Îndrăgostiților!

,
1.56K 0

Cai putere, petale de trandafiri și bomboane de ciocolată de Valentine’s Day de la Mercedes-Benz. Și să nu uităm de stele, evident! Fie că ați plănuit o seară romantică de Ziua Îndrăgostiților sau nu, Mercedes-Benz încearcă să o facă specială!

“Iubirea poate construi multe. Noi am construit asta”, au postat cei de la Mercedes-Benz USA pe pagina lor de Facebook. Așa că ați face bine să sărbătoriți Valentine’s Day în cel mai tare stil sau deloc, așa cum zice sloganul Mercedes-Benz: “The best or nothing”.

Mercedes-Benz Valentine's Day

Și pagina internațională, care a depășit de curând 18 milioane de like-uri, transmite un mesaj de dragoste pentru aceia dintre voi care iubiți Mercedes-Benz: Haideți să călcăm “petala” până la podea, ca în aceste poze marca Mercedes-AMG. Mesajul însoțește o fotografie a celui mai recent AMG, alergînd pe un drum de coastă și acoperit de petale de trandafiri.

Vă rugăm, nu vă mâncați mașina!

Avem și ceva… bătrân, dar bun. În Japonia, Ziua Îndrăgostiților nu înseamnă cină la lumina lumânărilor și bomboane în formă de inimioară. Doamnele sunt cele care le oferă domnilor ciocolată. În 2011, într-o încercare de a schimba tradiția, Mercedes-Benz a dezvelit la Tokyo, un smart fortwo făcut din ciocolată. Recomandările producătorului auto au fost următoarele: nu vă mâncați mașina și, dacă vreți să-i prelungiți durata de viață, nu o lăsați la soare!

La acea vreme, smart-ul de ciocolată s-a vândut cu 28 000 de dolari!

Comentati?

Your email address will not be published.