Cu ochii la stele – Acestea sunt mașinile pe care Mercedes-Benz le duce la Salonul Auto de la Los Angeles

,
1.37K 0

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet va avea premiera la Los Angeles, nu departe de Hollywood. În lumea celebrităților, toți ochii sunt ațintiți pe mașinile pe care Mercedes-Benz le va duce peste Atlantic, pentru salonul auto din California.

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

Primul Maybach decapotabil, pregătit să rivalizeze cu Rolls-Royce Dawn, va acapara toată atenția în Los Angeles. Mașina va avea la bază vârful de gamă S-Class Cabriolet și va păstra proporțiile decapotabilei, spre deosebire de limuzina cu ampatament lung Mercedes-Maybach S600.

Mercedes-Maybach S650 Cabriolet 2017 (5) Los Angeles

Denumirea S650 reprezintă un indiciu în privința motorului V12 de 6.0 litri, care va propulsa modelul și care va veni, cel mai probabil, într-o versiune mai puternică în comparație cu cel care se regăsește sub capota lui AMG S65, capabil să ajungă de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde. Se pare că Mercedes intenționează să comercializeze acest model într-o ediție limitată de numai 300 de unități.

Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ și Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+

Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ și E 63 S 4MATIC+ sunt ambele propulsate de deja cunoscutul motor V8 biturbo de 4.0 litri. Cele două modele ale companiei beneficiază de 571, respectiv 612 CP. Pentru versiunea de top, este nevoie de numai 3,4 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Los Angeles

Super mașinile AMG sunt disponibile cu sistemul de tracțiune integrală AMG Performance 4MATIC+ într-o versiune reconfigurată. Programul de rulare “Race” și dezactivarea ESP-ului, cu transmisia în modul manual, drifturile rămân posibile.

Mercedes-AMG GLE43

Mercedes-AMG GLE 43 va înlocui actualul GLE 400 pe piața americană. Este deja cel de-al nouălea model care poartă denumirea AMG 43 în actualul portofoliu al brand-ului.

Los Angeles Auto Show (6)

Noul GLE43, care vine cu suspensie, direcție și sistem de frânare reconfigurate, este propulsat de motorul V6 biturbo de 3.0 litri, care dezvoltă 362 CP (față de 329 în cazul lui GLE 400). Sistemul de tracțiune integrală 4Matic este dotare standard în cadrul gamei.

Mercedes-AMG GT Roadster și Mercedes-AMG GT C Roadster

La scurt timp după premiera bolidului AMG GT R, compania cu sediul la Affalterbach a prezentat două versiuni roadster explozive ale mașinii sport cu două locuri. S-a întâmplat la timp pentru Salonul Auto de la Paris, în luna septembrie. Acum cele două traversează Oceanul Atlantic pentru a deveni vedete la Hollywood.

Mercedes-AMG GT Roadster (1)

Roadster-ul GT propulsat de motorul V8 bitubro de 4.0 litri are nevoie de numai 4 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h. Mercedes-AMG GT C Roadster este și mai rapid, cu doar 3,7 secunde.

Mercedes-AMG GT R

Lansarea mașinii sport pur-sânge Mercedes-AMG GT R, cu ADN, a marcat un moment important în industria auto, pentru că este nici mai mult, nici mai puțin decât versiunea omologată pentru drumurile publice a vehiculului de curse GT3.

Los Angeles Auto Show (2)

GT R vine la pachet cu 585 CP, ceea ce îl face cel mai puternic model construit vreodată la Affalterbach. Elementele de aerodinamică activă concepute de speciaști în sporturile cu motor transformă GT R-ul într-o veritabilă bestie.

smart electric drive

Brand-ul smart este singurul producător auto din lume care oferă întreaga gamă și cu propulsie electrică. Familia smart, alcătuită din smart fortwo, smart forfour și smart fortwo cabriolet, vine la Los Angeles.

Los Angeles Auto Show (1)

Tracțiunea spate și motoarele montate în spate reprezintă combinația perfectă pentru un grup propulsor electric. Sucursala Daimler Deutsche ACCUMOTIVE este cea care furnizează baterille pentru smart electric drive, în timp ce motoarele sunt construite la uzina Renault in Cleon, Franța.

Rămâneți pe recepție, pentru a afla tot ce se întâmplă la Los Angeles!

Comentati?

Your email address will not be published.