Cu Maybach-ul la plimbare – Hamilton face turul orașului Tokyo

,
1.59K 0

Când ești campion mondial și lucrezi pentru Mercedes, este clar că ai parte de cel mai bun tratament. Așa a ajuns Lewis Hamilton pe bancheta din spate a unui Mercedes-Maybach, alături de una dintre cele mai frumoase femei din Japonia.

Cei doi au făcut o primă oprire la Shuhally Tea House din Tokyo, pentru a asista la tradiționala ceremonie a ceaiului. O clădire din lemn și bambus, care l-a impresionat pe Hamilton prin simplețe și serenitate. Frumoasa actriță a jucat rol de ghid și gazdă.

Hamilton Maybach Tokyo

Un maestru al ceremoniei ceaiului l-a învățat pe Hamilton cum să obțină deliciosul matcha, acel ceai verde pe care numai japonezii știu să-l facă.

Apoi Lewis și Hikari s-au întors în limuzină pentru un tur al orașului.

“Acesta este unul dintre orașele mele preferate din întreaga lume”, a mărturisit Hamilton. “Este cu siguranță printre primele trei.” Pe drum, Hamilton îi povestește frumoasei sale tovarășe de drum cum familia sa investea toți banii pe echipament sportiv atunci când el era copil, așa că a fost nevoit să stea departe de una dintre pasiunile sale, moda. Dar când a intrat în Formula 1, totul s-a schimbat.

Hamilton Maybach Tokyo

“Ador să văd creații noi, să văd tot ce este legat de design”, spune Hamilton.

Conversația se îndreaptă apoi spre loialii fani japonezi, pe care el îi numește uimitori și, de departe, cei mai politicoși pe care i-a întâlnit vreodată.

“Este o doamnă, pe nume Sachiko, ce vine la atâtea curse”, își amintește pilotul. “Mai este și un copil care vine mereu îmbrăcat ca mine. Are combinezon ca al meu, șapcă exact ca a mea și chiar un animăluț de plus care seamănă cu câinele meu.”

Hamilton Maybach Tokyo

După ce trec pe lângă Turnul Tokyo, înalt de 332 de metri, de magazinul sponsorilor lui Hamilton, Hugo Boss, și de Rainbow Bridge, Lewis și Hikari pornesc pe râul Sumida, la bordul vasului Hotaluna.

“Vin de atâția ani aici, dar nu am fost niciodată pe râu”, spune Hamilton, profund impresionat de imaginea orașului Tokyo pe timp de noapte.

Hamilton Maybach Tokyo

“Vin de atâția ani aici, dar nu am fost niciodată pe râu”, spune Hamilton, profund impresionat de imaginea orașului Tokyo pe timp de noapte.

“Sunt sigură că vei câștiga”, i-a prezis actrița lui Hamilton, iar previziunea sa a fost corectă. Britanicul a obținut prima poziție la Suzuka, urmat de colegul său de la Mercedes AMG Petronas, Nico Rosberg.

Următoarea oprire va fi Moscova.

 

 

Sursă foto: Hugo Boss.

Comentati?

Your email address will not be published.