Convoi de limuzine Mercedes-Benz S-Class facelift surprins în teste, înaintea debutului de la Shanghai

,
1.47K 0

Să fie acesta cel mai luxos convoi format vreodată? Este, cu siguranță, cel mai misterios! Patru limuzine Mercedes-Benz S-Class facelift au fost surprinse testând în convoi de către celebrul spion de mașini Walko. Norocul curioșilor, formele elegante ale limuzinelor ultra-performante nu sunt ascunse de camuflaj.

La scurt timp după ce un site saudit a public fotografii cu limuzina, o filmare în care apare viitoarea limuzină S-Class a ajuns pe internet. Semnătura luminoasă nouă a farurilor LED este vizibilă în premieră, în timp ce nu una, ci patru limuzine așteaptă la semafor. Se pare că este vorba despre modele S 560,  care vor înlocui versiunile 550 și care vor fi propulsate de unitatea V8 de 4.0 litri.

S-Class facelift își va face debutul la Salonul Auto de la Shanghai luna viitoare și – la fel ca E-Class, ba chiar mai mult de atât – va veni cu abilități de rulare autonomă. Mașina va ajunge în showroom-uri în toamna lui 2017.

Aflați ce poate să facă noul Mercedes-Benz S-Class facelift pe site-ul Miss Auto!

Ce senzație ai la bordul limuzinei care încă nici nu a fost prezentată? Puteți afla chiar aici: Mercedes-Benz S-Class 2017 – primul test ca pasager la bordul super limuzinei.

Comentati?

Your email address will not be published.