Conduceți-ne viitorul!

Servicii financiare Mercedes-Benz
,
1.51K 0

Mercedes-Benz îi ajută pe oameni să ajungă obțină mașina visurilor. Drumul de la poziția de pieton până la volanul unui Mercedes trece prin birourile Benz. Mii de americani aleg să apeleze la ajutorul serviciilor financiare Mercedes în fiecare zi. Compania germană caută pe cineva care să le arate drumul.

Există un motiv pentru care Statele Unite sunt numite “Țara tuturor posibilităților”. Departamentul de Servicii Financiare le cere potențialilor clienți o mână de ajutor. Oricât de ciudat poate să pară, compania caută, printre propriii clienți, pe cineva care să schimbe procesul de cumpărare a unui vehicul, să-l facă mai ușor, mai intuitiv și mai prietenos pentru clienți. Caută o persoană cu viziune și cu idei financiare inovatoare!

Premiul nu este unul de ignorat! Câștigătorul primește doi ani la volanul Mercedes-ului CLA 2015, fără a fi obligat să plătească. Dacă vii pe locul 2, tot primești un CLA, dar pentru un singur an.

Mercedes CLA

Un CLA la schimb pentru o idee!

Mercedes se laudă că ocupă poziția de lider în industria serviciilor financiare pentru achiziționarea de vehicule. “Nu facem asta pentru că suntem aroganți, ci pentru că ascultăm și învățăm. Spuneți-ne, arătați-ne viitorul experiențelor financiare în ceea ce privește achiziționarea mașinilor”, le cer ei clienților, într-un video care face reclamă postului liber din departamentul financiar de la Mercedes. Nu le cer clienților să conceapă vreo mașină cu design futuristic, nici să construiască o aplicație d ela zero, ci doar să-i ajute să conceapă și să construiască o nouă linie financiară. Campania se desfășoară sub sloganul Conduceți-ne viitorul și susține ideea că următoarea etapă a inovației începe cu ideile clienților. Mercedes plănuiește să devină prima opțiune în ceea ce privește serviciile digitale, financiare și de mobilitate.

Oferta este valabilă doar pentru rezidenții legali din Statele Unite (cu excepția statelor Alaska și Hawaii), care au împlinit 18 ani.

Comentati?

Your email address will not be published.