Conceptul Mercedes-Benz IAA – o nouă fotografie arată un design super aerodinamic

Salonul Auto de la Frankfurt
,
1.36K 0

Ne așteptam la asta. Oamenii de la Mercedes nu stau degeaba nici în weekend. Iar noi nici atât! Mercedes-Benz își promovează din nou Conceptul IAA. Iată așadar silueta noului vehicul care va fi prezentat săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Frankfurt.

Mercedes-Benz ne arată încă puțin din vehiculul său care poartă denumirea Intelligent Aerodynamic Automobile. Noua fotografie a mașinii arată ceea ce pare să fie un coupe cu patru uși cu un uluitor coeficient aerodinamic de numai 0,19. Acestea sunt, de fapt, singurele informații care au ieșit pe ușa laboratoarelor departamentului de aerodinamică de la Stuttgart.

Cum vă spuneam la scurt timp după apariția primelor fotografii promoționale pe internet, pare să fie un joc de cuvinte, care face referire și la denumirea oficială a salonului auto care debutează luni în Germania, Internationale Automobil-Ausstellung, dar care vine, de fapt, de la Intelligent Aerodynamic Automobile.

Dacă această mașină va ajunge în showroom-uri sau este destinată doar show-urilor de prezentare, rămâne de văzut.

Mercedes-Benz Intelligent Aerodynamic Automobile își va face debutul în doar 24 de ore. Așadar, rămâneți pe recepție! Vă vom ține la curent cu tot ce se întâmplă în zilele următoare în Germania, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Vedeți și primele fotografii cu noua super mașină de la Mercedes în acest articol: Conceptul Mercedes-Benz IAA va fi dezvăluit în curând.

Comentati?

Your email address will not be published.