Conceptul F 125! – o viziune pentru viitor din partea Mercedes-Benz

Conceptul Mercedes-Benz F 125!
,
1.34K 0

Vine un moment când fiecare om ar trebui să privească în viitor cât de departe posibil și să se pregătească pentru ceea ce urmează. Mercedes-Benz a făcut întocmai și așa a luat naștere vehiculul de cercetare F 125!

Cei de la Mercedes-Benz sunt celebri pentru faptul că mereu au aruncat o privire în viitor peste aproximativ o generație, ceea ce înseamnă între șapte și opt ani. În orice caz, proiectul F 125! dublează acest interval și încearcă să mai facă un pas în față cu încă două generații, până la anul 2025 și dincolo de el.

Cum este posibil acest lucru? Ei bine, creezi o inovatoare limuzină de lux în patru locuri și echipezi mașina cu un puternic sistem electric de rulare, fără emisii, bazat pe tehnologia pilei de combustibil.

Mai detaliat, conceptul F 125! oferă mobilitate fără emisii cu o autonomie de până la 1.000 de kilometri, o structură hibridă de categorie ușoară care combină materiale plastice ranforstate cu fibre și un amestec special de fibră de carbon, aluminiu și oțel de mare rezistență.

F 125

Conform Mercedes-Benz, conceptul F 125! urmărește cu rigurozitate viziunea sa de rulare fără emisii, cu propulsie bazată pe hidrogen, subliniind potențialul H2 ca sursă de energie pentru viitor.

Mercedes F 125! folosește o baterie de înaltă tensiune litiu-sulf, cu o concentrație specifică de 350 Wh pe kilogram la nivelul celulei. mai mult, interiorul se baza pe conceptul de control și afișare cu sistem touch, vocal și pe gesturi ale mâinii care puteau opera chiar și portierele gullwing.

Viitorul arăta captivant pentru Mercedes-Benz la acea vreme și mare parte din viziunea companiei influențează încă industria auto din prezent, ceea ce înseamnă că ar trebui să ne mai așteptăm la concepte incitante în viitorul apropiat.

Comentati?

Your email address will not be published.