Conceptul Audi Prologue Avant anunță un rival pentru CLS Shooting Brake

,
1.78K 0

Conceptul Audi Prologue Avant anunță un rival pentru Mercedes-Bentz CLS Shooting Brake.

O evoluţie a conceptului Prologue din 2014 – el în sine o avanpremieră a unui teoretic A9 Coupe, rival direct pentru Mercedes S-Class Coupe; noul Prologue Avant lasă să se întrevadă viitorea direcție de design a viitoarelor generaţii A6, A7 și A8.

Primele imagini/schițe arată cum noul limbaj de design al lui Audi, stabilit de noul șef de design Marc Lichte, se mulează pe scheletul unui break și, totodată, pe mașinile mult mai practice din cadrul gamei. Prezentînd o linie extrem de înclinată a plafonului și jante uriașe din aliaj de 22 de inci, Prologue Avant primește o grilă frontală hexagonală supra-dimensionată şi sistem de iluminare Matrix LED. Cel mai probabil, dimensiunile exterioare vor nu se îndepărta de cele ale conceptului original, creditat cu 5.1 metri în lungime și 1.95 metri în lățime.

Preluat direct de la Prologue Coupe, interiorul reprezintă însăşi definiţia minimalismului, cu o suită de display-uri cu sistem touch și un monitor lat OLED care practic înlocuiește toată aparatura de bord.

Detaliile tehnice sunt încă secrete, însă cel mai probabil, Audi va păstra trenul de rulare prezentat anul trecut, ceea ce se traduce printr-un motor V8 biturbo de 4 litri, cu 597bhp, combinat cu un sistem de frânare sofisticat, care ajută la recuperarea energiei și o tracțiune integrală quattro.

Comentati?

Your email address will not be published.