Classic Car Travel – La volanul unei decapotabile clasice în sudul Franței

,
1.5K 0

Imaginează-ți! Conduci pe un drum de coastă, cu Marea Mediterană în drepta și cu părul în vânt. Ce mașină conduci? Un Pagoda SL din anii ’70 ar fi în regulă? Ei bine, acum că am lămurit acest aspect, haideți să ne oprim din visat și să facem visul să devină realitate.

Mercedes-Benz și agenția de turism Nostalgic de la Munchen oferă tururi la volanul unor Mercedes-uri SL clasice. Acțiunea face parte din programul “Classic Car Travel” și a fost demarată la inițiativa celor de la Daimler Business Innovation.  Zece automobile construite între 1963 și 1989, modelele W 113 și R 107, vor fi la dispoziția celor care se înscriu în program. Aceștia vor avea posibilitatea să schimbe mașina pe parcursul traseului, pentru a se bucura de modele diferite cu motorizări diferite.

Classic Car Travel“Cu acest program, te poți bucura de experiența de a conduce o mașină clasică de-a lungul unor drumuri de vis din Europa, fără a avea, practic, o astfel de mașină”, a explicat managerul de proiect de la Daimler Business Innovation, Thomas Eisenbarth.

Agenția de turism “Nostalgic” are experiență în asemenea pachete. Le derulează de mai bine de 12 ani, iar de curând, și-a unit forțele cu Mercedes-Benz pentru a le da șansa clienților să trăiască ei înșiși senzația oferită de modelele Mercedes.

“Am ales cu atenție itinerariile care părăsesc un pic drumurile celebre și care le oferă șoferilor și pasagerilor peisaje uluitoare. Iar cazarea, restaurantele și locurile de vizitat le oferă oaspeților noștri experiențele autentice ale zonei “, spune Gert Pichler, unul dintre cei doi fondatori Nostalgic GmbH.

Dar asemenea experiențe, evident, costă, așa că aceia care sunt interesați în astfel de vacanțe trebuie să plăteasc 1975 de euro, pentru un loc în cameră dublă. Tariful include transfer de la aeroport la hotel și invers, asigurare completă, combustibil, cazare și mic dejun, tururi ghidate și intrări la obiective, un ghid turistic permanent la dispoziție și un cadou de bun venit. Primele tururi sunt programate în Franța și Italia.

Comentati?

Your email address will not be published.