Cinematograf în aer liber la Muzeul Mercedes-Benz

,
1.5K 0
Scena în aer liber din fața Muzeului Mercedes-Benz din Stuttgart se va transforma și anul acesta într-un cinematograf în aer liber, începând cu 16 august. Nu mai puțin de 16 filme vor fi proiectate la muzeu. Un tichet de acces costă 9 euro.

Drame, comedii, filme SF și de aventuri vor fi toate la muzeu, în această vară. Programul demarează cu o comedie germană, “Fack ju Göhte 3”, pe 16 august și va continua pe o perioadă de trei săptămâni. Ultima ecranizare va fi muzicalul “Mamma Mia! Here We Go Again”.

Vor fi animații ca “Hotel Transylvania 3 – Monștrii în vacanță”, pe 25 august, pentru cei mai mici dintre vizitatorii muzeului, dar și un film de aventuri “Jurassic World: Un regat în ruină”, pe 19 august, în încercarea de a fi pe placul tuturor spectatorilor. “Solo: A Star Wars Story” îi va atrage pe cei pasionați de genul SF pe 30 august, în timp ce “frumușica” Julia Robert își va face apariția în drama “Minunea” pe 29 august.

Biletele pot fi achiziționate online pe site-ul www.mercedes-benz.cm//open-air-kino sau la caza de bilete a Muzeului Mercedes-Benz și costă 9 euro. Filmele încep la ora 9 pm.

Iată programul cinematografului în aer liber de la Muzeul Mercedes-Benz […]

Comentati?

Your email address will not be published.