Cerșetoarea din Mercedes

Scandal în Statele Unite ale Americii
,
1.54K 0

Oare cum poate un cerșetor să-și permită un Mercedes? Aceasta este întrebarea care a lăsat America fără replică! O femeie însărcinată, însoțită de un băiețel, stă pe străzile din San Diego, California, și cere bani. Apoi se urcă într-un Mercedes și pleacă.

O femeie gravidă și un băiat așezat la picioarele ei, în fața unui magazine alimentar și ținînd o bucată de carton pe care este scris mesajul “Ajutați-mă, vă rog!” Este o imagine care ar topi chiar și o inimă de gheață. Dar dacă “săraca” femeie se urcă într-un Mercedes-Benz și numără banii strânși pe scunul din dreapta? Între timp, băiatul stă într-o poziție periculoasă, fără centura fixată, între cele două scaune din față. Cei care au văzut imaginile sunt de părere că sarcina femeii este încă o făcătură. Dar de fapt, chiar era însărcinată, pentru că, doar câteva zile mai târziu, a fost văzută ținînd în brațe un nou-născut.

Mașina fotografiată aparține unei femei care locuiește într-un complex de apartamente destul de scump. 2500 de dolari este chiria lunară pentru un apartament în acel complex. Stația locală de știri a pornit în căutarea cerșetoarei, despre care se crede că este mexicană. Priviți ce se întâmplă când reporterul de televiziune îi întâlnește pe cerșetorii văzuți într-un Mercedes, cu câteva zile înainte:

Fotografiile scandaloase și filmarea cu femeia și cu familia sa plecînd cu un Mercedes Clasa E au devenit virale pe internet. Un expert în recunoaștere facială spune că, în proporție de 80%, cele două femei, cea însărcinată și cea cu nou-născutul în brațe, sunt, de fapt, una și aceeași persoană. Chiar poartă aceeași geantă și aceeași încălțăminte. Dar se pare că ea și familia ei au schimbat locația și mașina. În partea cealaltă a orașului, în loc să se urce într-un Mercedes, și-au făcut rapid ieșirea din scenă cu un minivan negru.
Poliția din San Diego spune că nimeni nu a raportat-o pe cerșetoarea din Mercedes, cu excepția persoanei care i-a făcut fotografiile.

Comentati?

Your email address will not be published.