Cel mai rapid taxi din lume este un Mercedes C 63 AMG

Mercedes C 63 AMG taxi
,
2.46K 0

669 CP, 783 Nm, tren de rulare reglabil și 340 km/h viteză maximă. Daniel Wolf din Germania deține cel mai rapid taxi din lume, conform cu informația furnizată de revista germană Auto Bild.

Auto Bild, revista auto numărul 1 în Europa, a descoperit cel mai rapid taxi din lume. Acesta este un Mercedes care aparține lui Daniel Wolf, șeful lui Taxi South din Recklinghausen.

Cu ceva timp în urmă, Daniel Wolf, 49 ani, și-a mărit flota de taxiuri cu un Mercedes C 63 AMG – un vis din copilărie. Limuzina C 63 AMG de culoarea fildeșului arată la prima vedere cum ar trebui să arate un taxi  dar când privești în detaliu vei observa că acesta nu este un C 63 AMG obișnuit.

Cele patru țevi de eșapament, jantele imense de 20 de inch cu etrierele vopsite în roșu și micul eleron din fibră de carbon îi conferă un look sportiv.

Dar schimbarea principală se regăsește sub capotă, deoarece enormul V8 aspirat de 6,2 litri al lui C 63 AMG (fosta generație, W204 nume de cod) a primit un tratament special. Motorul a fost modificat de tunerul Mcchip-dkr, care i-a mărit substanțial puterea și cuplul cu ajutorul unui compresor mecanic. Astfel tunat, C 63 AMG dezvoltă 669 CP și 783 Nm.

Tunerul a reglat și electronic motorului, care a permis mărirea vitezei maxime de la 250 la 340 km/h. Aceste super Mercedes C 63 AMG sprintează d ela 0 la 100 km/h în numai 4,5 secunde, cu 0,5 secunde mai repede decât mașina de serie.

O suspensie reglabilă Clubsport asigură o dinamică mai bună. O cursă în cel mai rapid taxi din lume costă mai mult decât tariful normal. Dar superbul sound al motorului V8 supraalimentat, care poate fi controlat de Wolf cu ajutorul unui sistem de flapsuri este oferit gratis pasagerilor.

Dacă înțelegeți limba germană, puteți citi întreg articolul pe

http://www.autobild.de/artikel/mercedes-c-63-amg-mc660-im-taxi-dienst-5500845.html

Comentati?

Your email address will not be published.