Cel mai luxos Mercedes decapotabil din istorie – Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

,
2.57K 0

Doamnelor și domnilor, primiți cum se cuvine experiența supremă când vine vorba de rulare în aer liber: aveți de-a face cu cel mai luxos model Mercedes decapotabil contruit vreodată. Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet este propulsat de un motor V12 de 6.0 litri cu 630 CP. Este un model exclusivist, care, cel mai probabil, își va găsi loc în colecțiile exclusiviste: doar 300 asemenea unități vor fi comercializate.

La scurt timp după ce a oferit imaginea luxului din viitor la Salonul Auto de la Paris, cu al său Vision Mercedes-Maybach, compania germană își transpune viziunea în realitate: Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet este cel mai spectaculos model decapotabil construit vreodată de compania cu stea în frunte.

Maybach-ul decapotabil are la bază modelul S-Class cabrio, pe care îl urmează îndeaproape în ceea ce privește proporțiile, dar vine cu dotări tipice brand-ului de lux: o bară față modificată, un număr mare de detalii cromate și, evident, logo-ul cu M dublu amplasat în zone în care are vizibiliate, amplifică imaginea exclusivistă. Modelul cabriolet plutește deasupra asfaltului pe jante forjate Maybach de 20 de inchi, cu finisaje bicromate. Deschidera portierei declanșează proiecția logo-ului pe asfalt.

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

Odată cu deschiderea portierelor, pasagerii VIP vor fi răsfățați cu un concept vizionar, cu o configurație tip cascadă a tapițeriei scaunelor, definită prin perforații progresive, diamante încrustate în cusături și diferite alte finisaje tridimensionale. Opțional, viitorul proprietar de Maybach cabrio  își poate asorta mașina cu yacht-ul “Arrow 460-Granturismo”, echipându-l cu elemente decorative specifice.

Dotări care sunt opționale la S-Class Cabriolet, cum ar fi AIRSCARF, AIRCAP și cristalele Swarovski în faruri, sunt acum dotări standard la decapotabile Maybach.

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

Fiecare Mercedes-Maybach Cabriolet este livrat în compania unui pachet special. Acesta include un breloc din aceeași piele nappa care este folosită la interiorul vehiculului, care prezintă emblema Maybach, literele “1 din 300” și un certificat semnat de președintele Daimler, Dr. Dieter Zetsche.

Mercedes-Maybach S 650 CabrioletMercedes-Maybach S 650 Cabriolet aduce cu el și un set de genți de călătorie, care include două valize de mari dimensiuni, dar și două genți de lifestyle, toate realizate din pielea folosită și la interior.

Noul Maybach este propulsat de un motor V12 biturbo de 6.0 litri, capabil să dezvolte 630 CP. Puterea este transmisă către puntea din spate prin intermediul transmisiei 7G-TRONIC. Suspensia AIRMATIC cu sistem de amortizare variabil oferă o senzație unică de confort la rulare.

Primul Maybach cabrio din istorie va ajunge în showroom-uri în primăvara lui 2017. Doar 300 de unități vor fi comercializate, disponibile pentru suma de 300.000 de euro.

 

 

Mercedes-Maybach S 650
Număr de cilindri/dispunere 12/V
Capacitate (cc) 5980
Putere (kW/cp at rpm) 463 (630) at 4800-5400
Cuplu (Nm at rpm) 1000 at 2300-4300
Consum (NEDC), mixt (l/100 km) 12.0
Emisii CO2 (g/km) 272
Clasa energetică F
Accelerație 0-100 km/h (s) 4.1
Viteză maximă (km/h) 250

Comentati?

Your email address will not be published.