Cel mai fioros rival pentru GL: Range Rover SVAutobiography

,
2.19K 0

Divizia Special Vehicle Operations de la Jaguar Land Rover are o nouă perlă a coroanei: ultra-luxosul SVAautobiography. Cu un arsenal de 550 CP, acesta își revendică, cu ușurință, titlul de cel mai puternic Range Rover din toate timpurile. Ar trebui ca GL să fie îngrijorat?

Motorul V8 supraalimentat de 5.0 litri a trecut printr-o renovare de substanţă. Cu 550 CP şi 680 Nm, SVAutobiography mărește miza cu 40 CP şi 55 Nm față de omologul său mai slab. Nivelul de echipare SVAutobiography ar trebui să însoțească și celelalte motoare V6 și V8 în partea inferioară a gamei, dar și versiunea SDV6 Hybrid.

range-rover-2

În afara puterii mărite semnificativ, noul Range Rover SVAutobiography impresionează prin opulenţa prezentă la interior. Pasagerii din spate sunt răsfățați cu scaune electrice individuale, extensibile, cu măsuțe electrice pliabile, şi băuturi răcite direct de frigiderul aflat la bord.

Range Rover a acordat o atenție deosebită și aspectului practic. Podeaua placată cu aluminiu și lemn de esenţă nobilă se poate extinde electric pentru a facilita accesul. Mai mult decât atât, SVAutobiography vine cu două scaune escamotabile încălzite – care includ suporturi pentru picioare.

range-rover-4

Range Rover SVAutobiography va fi lansat la salonul auto NYIAS de la New York. Livrările vor începe în această vară.

Comentati?

Your email address will not be published.