Ceasul Mercedes-AMG: Cât e ceasul?

,
2.49K 0

Zece ani au trecut de când ceasurile IWC au început să bată și pentru Mercedes-AMG. Așa că acum, producătorul de super mașini și producătorul de super ceasuri își celebrează parteneriatul început acum un deceniu.

IWC Watches și Mercedes-AMG prezintă noul “Ingenieur Automatic Edition AMG GT” la Întâlnirea Membrilor de la Goodwood, un eveniment unde, după cum ați văzut deja, un ghinionist model clasic Mercedes-Benz, s-a ciocnit cu un model clasic Jaguar, la fel de ghinionist.

Disponibil în ediție limitată de numai 25 de unități, acest ceas care aduce un omagiu mașinii Mercedes-AMG GT, este primul din lume care are o carcasă din carbură de bor, unul dintre cele mai dure și mai rezistente materiale cunoscute de omenire, dar care este la fel de ușor ca aluminiul. Ca să vă faceți o idee, din același material se construiește armura de tanc.

AMG Watch8

Ceasurile în ediție limitată prezintă o combinație elegantă de negru și galben, asemănătoare cu ceea ce putem vede la deja celebrul AMG GT “solarbeam” (galben “rază de soare), în timp ce cureaua din cauciuc prezintă cusături și cataramă galbene, microfibră neagră Dinamica, iar ca design, seamănă izbitor cu ceea ce putem vedea la volanul și scaunele mașinii sport lansate în septembrie 2015 la Paris.

AMG Watch9

Ceasul cu design sportiv construit de compania elevețiană a fost prezentat pe circuitul Goodwood din Regatul Unit, acolo unde – doar de dragul distracției – Mercedes a decis să pună trei mașini total diferite construite de-a lungul istoriei de mai bine de un secol a brand-ului Mercedes-Benz, în mâinile a trei mari foști piloți.

AMG Watch5

AMG GT a alergat pe circuit sub comanda fostului pilot de Formula 1 Karl Wendlinger, la concurență cu Mercedes F1 W04 condus de un alt fost pilot de Formula 1, britanicul Anhony Davidson, dar și cu prima mașină AMG dedicată competițiilor, AMG 300 SEL cu un motor de 6.8 litri, aceasta din urmă fiind condusă de fostul star din Formula 1 Jochen Mass. Și, așa cum am mai spus, a fost doar pentru amuzament, iar cele trei automobile au trecut linia de sosire în același timp. A fost un final foarte strâns…

Comentati?

Your email address will not be published.