Cea mai tre cursă! C-Class Coupe se ia la întrecere cu un expert în parkour și cu o mașină de jucărie

,
1.65K 0

O reclamă TV aliniază la start un Mercedes-Benz C-Class versus un atlet de parkour și un monster truck de jucărie, pentru a le testa forța și agilitatea.

Nu vom dezvălui deznodământul cursei, vă spunem de la bun început să nu vă așteptați la asta. Așa că mai bine vă relaxați și vă bucurați de curs ape care sportivul Mercedes-Benz C-Class Coupe o aleargă împotriva sportivului de parkour și contra mai puți sportivului camion kamikaze.

Ultimate race cea mai tare cursăClipul realizat de Teamsupertramp a fost filmat într-un depozit abandonat. Cei trei actori de ocazie au alergat prin decorul care i-a solicitat la maxim: praf (foarte mult praf!), containere și grămezi de metal.

Dacă aveți impresia că tânărul sportiv Ronnie Shalvis a realizat cele mai grele cascadorii, trebuie să mai ghiciți odată. Nu a fost floare la ureche nici pentru Mercedes. Iar camionul Traxxas RC și-a riscat integritatea fizică, sărind și peste om, și peste mașină și chiar a ajuns, la un moment dat, cu roțile-n sus.

Pasionat de cățărări pe munte și alte sporturi extreme, tânărul Ronnie Shalvis este curajosul din spatele cascadoriilor pe care le vedem în filme și reclame.

Cât despre Mercedes-Benz C-Class Coupe, mașina vine cu o înfățișare care magnetizează și cu o putere pe măsura look-ului său agresiv. ADN-ul sportiv în combinație cu design-ul aerodinamic nu fac decât să scoată în evidență forța mootrului de 2,0 litri cu 4 cilindri: 241 CP.

“Este o mașină atât de bună, încât este foarte greu să o faci să scape de sub control”, a fost cuvintele de laudă și reproș ale regizorului, după o zi de derapaje controlate. Pe platoul de filmare, toată lumea a vrut să testeze recuzita oferită de Mercedes.

Urmăriți și clipul care arată cum s-a realizat reclama și vedeți cum cameramanul a făcut cel mai tare antrenament din viața sa pe platoul de filmare:

Comentati?

Your email address will not be published.